Tóth Gabi nővére most megvédte az énekesnőt, miután az rengeteg bántást kapott az elmúlt napokban.

Tóth Vera a „szétszadizott” Tóth Gabiról: „Mindig kell valaki, aki elviszi a balhét”

Köztudott, hogy az elmúlt időszakban a NER felkarolta Tóth Gabit, aki így olyan lehetőségeket kapott, mint például, hogy énekelhetett a pápa előtt – most pedig elnyerte a legjobb női előadónak járó Petőfi-díjat is. Ennek kapcsán a fél internet felbolydult, sokan estek neki az énekesnőnek, amit már a nővére, Tóth Vera nem tudott szó nélkül megállni. 

Az Instagram-oldalán osztott meg egy bejegyzést, amelyben a hugára „szétszadizott” énekesnőként utal, akinek el kell vinnie a balhét az emberek saját elégedetlensége miatt:

Tóth Gabi, a testvérem. Ő egy kivételes tehetség. Én ezt úgy mondom, hogy vele nagyon kritikus vagyok. Gyerekkorom óta piszkálom, ha valami nem tetszik tőle, el is mondom neki és ebből pedig sok összetűzésünk volt már az életünkben, de igazából mindig jó lett a vége, mert beláttuk, ha a másiknak igaza volt. Lehet itt mindenféle elméleteket gyártani, bizonygatni, hogy nem érdemel díjakat, de nem érdemes, mert már bebizonyította, hogy tud, a tudás pedig az, amit nem lehet elvenni senkitől, még akkor sem, ha egy egész világ elhiszi, egymást hergelve, hogy ez nem így van. A vége a tehetség útjának mindig az, hogy bebizonyosik, van helye és mindig lesz ideje annak, akit megáldott az Isten bármilyen művészi tehetséggel, csak akarni kell, menni kell még akkor is, ha “kinyírnak” Figyelem, ahogy az emberek, az “internet népe” milyen bántalmazó, szinte kegyetlen hozzáállással szól hozzá olyan posztokhoz, ahol Gabi neve szerepel és elrémiszt, mert akárkiről is legyen szó, néhányan úgy érzik, hogy jobban tudják, milyen az az ember, akiről ítélkeznek, mint a szerette, hozzátartozója. Legyen hír egy hegymászóról, egy, a Titánban ragadt, óceánban eltűnt csapatról, vagy egy szétszadizott énekesnőről, Gabiról. Totális felé az abuzálás, a bántalmazás, a zaklatás. Szomorú. Mindig kell valaki, aki elviszi a balhét, amikor már a saját balhédat képtelen vagy megharcolni, egy idő után mindenről a külvilág tehet. Sajnos volt, amikor én is megéltem ezt, talán hibáztam, mert kimondtam, amit érzek és nagyon rossz volt ennek következménye. Ezt egy testvérnek megélni, pokol. Rányomja bélyegét a mindennapjaimra, a hangulatom valamiért sosem tud teljes lenni, mert valaki olyat bántanak, aki fontos nekem. De én nem kérek senkitől semmit, csak leírtam, amit érzek. És tényleg szomorú vagyok. A dal, amit hallgatsz, élő hang, egy televíziós karácsonyon lett felvéve. Nincs semmilyen technikai bravúr. Tesómmal énekeljük, duettben, szabadon, minden tudásunk szerint… Nincs több hozzáfűznivalóm…

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vitriol
Verának eddig sikerült csendben maradnia, a továbbiakban is ezt javaslom neki, ha meg akarja menteni a renoméját. A húga már amúgy is menthetetlen!
jáger laszló
1 elfogult testvéri vélemény
Így kell kezelni...
csak ennyi
barátilag
J.L.
csipetke
Tóth Verának nem tűnt fel,hogy a húga nagyon hirtelen lett mélymagyar,és mélyen vallásos?Mert ha eddig is az lett volna, azt azért lehetne tudni,mint pl Szikoráról,hogy vallásos templombajáró. De aki egzisztenciális okokból elkezdi hangoztatni,hogy ő mekkora magyar,sőt orbán "mimagyarjai" közé tartozik,és emellett mélyen vallásos. Háát,végülis a horogkereszténység is egy dolog. A valódi hívő keresztények nem hangoztatják,hogy mennyire vallásosak,sőt,lehet hogy templomba se járnak,csak megpróbálnak úgy élni, mint egy keresztény. Ezzel szemben Tóth Gabit hallottuk kocsis módjára káromkodni a képernyőn, és lehetett olvasni a zűrös dolgairól. TótGabi jobban tette volna,ha nem ír ostoba kommenteket,és akkor nem ad támadási felületet senkinek. Úgyhogy ha Vera meg akarja védeni ezt a teszkós Madonnát, nehéz dolga lesz..
jesz
egy kicsit hosszúra sikerült Vera mentegetőzése...kevesebb több lett volna.
Gabi nem fog megváltozni, sőt, talán a nyugodtabb nővérét is magával rántja...kár lenne.
vitriol
Verának eddig sikerült csendben maradnia, a továbbiakban is ezt javaslom neki, ha meg akarja menteni a renoméját. A húga már amúgy is menthetetlen!
telegdilaci
@Horizont:Aki köz szereplő annak el kell viselni a -vagy a + kritikákat is, vagy ne vállaljon közszereplést,ENNYI!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.