Pár éve vált el Kállay Bori és Vitray Tamás, akkor nagy port kavart válásuk, úgy tűnik Vitray ezzel be is vitte a végső döfést a primadonnának – írta meg a Kiskegyed.

Vitray Tamás exfelesége a szerelemről: ebben a korban az ember már igényes

Fotó: Női Szakasz/ÚTV

A Kiskegyed megírta, hogy Vitraynak nemrég újra megjelent a szerelem az életében és megtalálta a párját, azonban a színésznő továbbra is egyedül él.

Kállay interjút adott a Meglepetés-nek is az egyedüllétől és a terveiről, ebből a Sorry! magazin idézett:

„Megvan bennem a képesség a továbblépésre. Ha történik velem valami negatív dolog, mivel nem szeretek szenvedni, megrázom magam, aztán továbbmegyek. (...) Emellett ösztönösen keresem azokat a dolgokat, amelyek boldoggá tesznek. Ilyen a természet. A kertem, ahová a kríziseim során mindig menekültem.”

A kérdésre, hogy most már véglegesen társ nélkül marad-e, a színésznő ekképpen válaszolt:

„Ebben a korban gyakori, hogy valamilyen okból társ nélkül maradunk. Nagyon fontos, hogy legyenek igaz barátaink, mert ez meghatározza a további éveket. Ebből a szempontból szerencsés vagyok! ”

Amikor megkérdezték, hogy szeretne-e még szerelembe esni, Kállay azt felelte, hogy ez már nem prioritás számára.

„Ezt nem tudom elképzelni, de igazából nem is vágyom rá. És nem azért, mert valaki pótolhatatlan, hanem mert ebben a korban az ember már igényes. Különben is, jó társa vagyok saját magamnak.”

Ezekből kiderül, hogy az időtlen szépségű színésznő életszerető típus, aki nem ragad le apró részleteknél.

Forrás: Kiskegyed

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
A legtöbb ember, akár nő, akár férfi, idős korában örül annak, ha reggel simán fel tud kelni, és rendbe tudja tenni saját magát.
Menőmanó
Van aki szenved az egyedülléttől, van aki meg élvezi. Főleg a hölgyek. Nem kell kiszolgálni senkit, nem kell alkalmazkodni, oda megy ahova akar, azt csinálja amihez kedve van. A házunkban is van több özvegy nő, eszük ágában sincs párt keresni. A férfiak nehezebben bírják egyedül, pláne ha olyan asszonyuk volt, aki minden házimunkát megcsinált.
jáger laszló
Bori néni
Nincs 1edl!!
Örül,hogy +szabadult a makacs férjétől!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
jesz
a szépsége tényleg időtlen...ráadásul igényes a környezetével szemben, de inkább magával szemben...meg is látszik..
Medveczky, meg a hasonló "igényesek" akik kövéren, csúnyán, fonnyadtan még mindig erőlködnek hogy támaszt keressenek, főleg hogy eltartsa őket, na azok nem Kállay kategória...
Vitray 90 évesen? hát nem is tudom...ő is inkább mosónőt, szakácsot, ápolót keres, nem szerelmet...egy lófaszt
Emmersson71
@jesz: Gondolod, ha csak ezeket keresne, nem tudná megfizetni? Ráadásul nem zavarognának este is a házban :)
Arról nem is beszélve, hogy ő kezdeményezte a válást.
Valamiért meglépte ezt 87 évesen! Ilyen idősen azért már nem egyszerű ok kell ahhoz, hogy az ember bebassza maga mögött az ajtót. Hosszú évek alatt ment tönkre a kapcsolatuk, amiről úgy nyilatkozott Vitray, hogy: "Ha egy házasság eljut idáig, kár keresni a bűnöst. Mindig mind a kettő hibás valamennyire, mindkettő tesz bele, biztosan most is így volt. Ennek meg kellett történnie. Valahogy úgy éreztem, máskülönben a nyugodt éveimet lopom el. (...) Biztos hibáztam én is..."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.