Hét évvel ezelőtt kapott stroke-ot Kulka János, ami teljesen megváltoztatta az életét.Kulka János fájdalmas beismerést tett: "Elkoptak, elfelejtettek a barátok"

Kulka János nincs túl jó passzban. Forrás: Youtube

Állapota nem változott, elfáradt és beteg, vannak szavak, melyeket nehezen tud kimondani. A fájdalom is megviseli, a stroke megrongálta a beszédközpontját és mozgása sem a régi – mesélte a Nők Lapjának.

Kulkát a fizikai tünetek mellett az is megviselte, hogy elhunyt jó barátja, Lang Györgyi. Kulka fogta a kezét és simogatta az arcát, amikor elment – írja a 24.hu.

"A halála előtt másfél hónappal azt mondta: elfáradtam, Jancsi. Érezte. Tudta, hogy meg fog halni, de nem beszélt róla. Mariann-nak elmondta, mit szeretne, ha majd… Okos volt. Igaz jóbarát. Naponta mentem hozzá, jókat pletykáltunk, dumáltunk. Györgyi tele volt életigenléssel. Egyenes volt, kimondta, amit gondolt, egyszerre volt erőszakos és vicces nő. Nagyon szerettem. Nagy kegy, hogy körülvehettük őt. Csodásan ápolták. Az ápolónő ellátta, mi, a barátai mellette voltunk az utolsó percig. Akkor is, amikor az utolsó időben szinte állandóan csak aludt"

- mesélte a színész, aki arról is beszélt, hogy mostanában kevesen látogatják, szerinte a volt kollégái és barátai megfeledkeztek róla. Mint mondta, akiknek régen segített, támogatott, mind elfelejtették. "Kováts Adél néha fölhív. Olyankor örülök. Csákányi Eszter, ő rendszeresen. Vele sokat beszélgetek. [...] A falakon kívül durva a világ. Aki az utcán kedves volt, most elfordul. Nem köszönnek rám, mint régen. Rossz ez. Változott a világ. Durvák az emberek. Talán félnek. [...] És én ebben a világban még sokkal rosszabbul érzem magam" – panaszolta Kulka.

Forrás: Nők Lapja, 24.hu
Fotó: Youtube

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Sajnos elég gyakran hallani, hogy egy komolyabb betegség után a barátok szép lassan lekopnak.
Tudom tapasztalatból.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Nem gondolom, hogy Kulka János lett értéktelenebb. Sőt !
szaboria1
@jesz: Nem voltak házasok csak együtt éltek Pécsen.
jancsipapa
@justhpeter: Mitől sőt ? Persze,hogy nem lett értéktelenebb.De értékesebb sem...
FLETÓ
@Horizont: Kár!!! Akkor marad SOROS, Brüsszel, stb.
jancsipapa
@surdilloFUJT: Hülyézd az anyádat,öcsi! Aki innen-onnan összeszedett ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.