A sztárpár a Balatonfelvidéken építi álomotthonát, ami a jelek szerint nem zajlik zökkenőmentesen. A problémát egy fa kivágása okozta.

Istenes Bencét és Csobot Adélt feljelentették

Istenesék a YouTube-csatornájukon szokták megosztani a legfrissebb tudnivalókat arról, hogy is haladnak a házuk építésével. Most viszont egy kellemetlen ügyről adtak hírt.

Történnek azért itt dolgok az építkezésen. Valaki feljelentett minket, hogy állítólag kivágtunk egy fát. Úgyhogy kijött a természetvédelmi hatóság... Vagyis először kaptunk egy levelet, hogy nyilatkozzunk arról, miért vágtunk ki egy fát, meg ki adott erre engedélyt, és akkor mi mondtuk, hogy nem vágtunk ki fát

– magyarázták legújabb videójukban, hozzátéve: a hatóság bejelentette, hogy helyszíni szemlére mennek.

Szóval kivonultak szépen, vagy öten-nyolcan itt voltak. Megnéztek, megvizsgáltak mindent, és pont most kaptuk meg a jegyzőkönyvet, hogy mindent rendben találtak, és tényleg nem vágtunk ki semmi fát. Szóval történnek ilyen incidensek azért építkezés közben, és ha tényleg valaki feljelentett minket, akkor nagyon-nagyon köszönjük!

– mondta Istenes, aki azt is elárulta, nem érti azokat az embereket, akik figyelik a szomszédokat, hogy mit csinálnak.

Ha valaki építkezne, én biztos nem nézegetném a szomszédban vagy bárhol a településen, ki mit csinál. De mondjuk, észreveszi, hogy kivágnak egy fát, és akkor azt mondja, neki ezt rögtön jelenteni kell. Ez nekem egyszerűen nem fér bele a fejembe, hogy ez hogyan történhet meg. És akkor észreveszi, veszi a fáradtságot, hogy megírja a levelet, megkeresse, hogy kinek kell írni, elküldi a levelet, állítólag fotókat is készített… Szóval elképesztő!

– tette hozzá a műsorvezető.

Forrás: Blikk

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Horizont: Érdekes, amikor valamelyik ner lovag egy fél hegyoldalt tarra vág a kilátás miatt, azt nem ellenőrzik ilyen lelkesen!Igaz, annak senki nem mer szólni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
Oda nem vonulnak ki a természetvédők, ahol a szomszéd erdejét vágják ki.
kulabombaafityiszre
@Horizont: ma, 12:17
Ahol a követők száma után fizet a youtube.világos,hogy el kellett mesélni,mert kell valamivel etetni a
felíratkozókat.
DR PRÉDlKÁTOR
Egyáltalán nem csipázom ezt a hapsit. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy nem zörög a haraszt...
Volt ott fa, és ki is lett vágva... szerintem. Ha képek is vannak róla, akkor igaz lehet a történet.
Csizmás Kond
...istenescsobotmese...a saját területeden a saját fádat akkor vágod ki amikor akarod...kivételt képez, ha annak dőlési útjában idegen épület, kerítés, vagy biztosított építmény van.
Sakk Matt
@Horizont: ...és ők pontosa tudják, hogy a bulvár már csak ilyen - ezért tették ki YouTube csatornájukra :)

@Csizmás Kond: Tévedsz. Pont így jártunk tavaly, mint fenti celebék. Elkezdte nálunk az ember vágni a fát - magas fenyő -, majd rákérdezett a szomszéd, hogy van-e engedély. Persze, azonnal leállt és hívott. Az önkormányzatnál indoklást, fotókat kértek. Mert csak úgy nem feltétlenül vágathatom ki a fát. Aztán kaptunk engedélyt, de határidővel. Egy hónapunk volt elvégeztetni a munkát, miközben a hivatal másfél hónapig kotlott az "ügyön".
Aztán az engedélyt lemásoltam, nyomtam egy gyomorból felrántott turhát a szomszéd szélvédőjére, oda ragasztottam a dokumentumot és becsöngettem. Azóta nem nagyon köszön vissza, de én leparasztozom, ha elfelejti :)
teuton
Azt a bizonyos uszomedencet ami "tüzoltoviz-tarozo" nem ellenöriztek? Ja, ott "vedett szemelyröl" van szo...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.