Krausz Gábor magához költöztette Hannarózát, Tóth Gabival közös kislányukat, amíg az énekesnő Szentendrén romantikázik új szerelmével.

Hatalmas fordulat Tóth Gabi válás-sztorijában

Krausz Gábor mintaapa ebben a helyzetben. Forrás: Facebook

Krausz Gábor minél több időt próbál együtt lenni közös gyermekükkel: jobbnak látta, ha egy ideig nála van a 3 éves kislány.

Úgy tűnik, hogy a családi élet szentségét mindennél előbbre helyező, legutóbb 13 éve új albummal jelentkező, Ferenc pápának éneklő NER-pacsirta pillanatnyilag a Fricska Táncegyüttes tagjával, Papp Máté Bencével éli mindennapjait. Krausz Gábor már ki is költözött közös, szentendrei házukból.

A Bors szerint Gabi már nem csak vendégül látja Szentendrén új kedvesét, de oda is költöztette a táncost. Hannarózának viszont ez túl nagy változás, így Gábor egy időre magához vette a kislányt, hogy az minél kevesebbet érzékeljen a szülei válásából, és próbál stabilitást biztosítani imádott gyermekének. Úgy tudom, most egy darabig Gáborral lesz, aztán majd ha csillapodnak a kedélyek, meglátják, hogyan tovább – mondta a Borsnak az ismerős, aki úgy véli, Gábornak most Hannaróza biztonsága és boldogsága számít egyedül.

Egy ilyen szituáció nem egyszerű, de Gáboron azt látom, hogy sikerült magában lezárnia a dolgot. Neki a kislánya a legfontosabb, és most, hogy ott van vele, már nyugodt lehet. A hétvégén Veresegyházán jártak például, Hannaróza pedig imádja a közös programokat az édesapjával.

Úgy gondolom, ebből az őrületből sikerült kihoznia Gábornak a legjobbat – tette hozzá az informátor.

Hatalmas fordulat Tóth Gabi válás-sztorijában

A Redditen közölt fotók szerint a sztárséf és Hannaróza jól érzi magát együtt. 

Forrás: Bors

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Ez a NER pacsirta (nagyon találó nevet kapott) még annál is alávalóbb, mint amilyennek az átlagember gondolja!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Proktor
Ki nem sajnálja le ezt a fürdősbajadért?
ittott
hű de ribanc. vajon mit szól ehhez a hercegprímás? kitüntette.
namihami
Azért arra majd kiváncsi leszek, hogy az ""édesanya"" ilyen jellegű viselkedése és életvitele ellenére a független magyar bíróság kinek fogja a kislányt (és vele a házat, gyerektartást, stb) odaitélni! Mert az ilyen ""anyai"" viselkedés ellenére a saját tapasztalataim eléggé elitélőek a családi bírók (zömében nők) irányában!
Persze, férfi is lehet (és zömében inkább) hasonlóan rossz szülő, de szinte nincs olyan bíró, aki (legyen az ""anyuka"" bármekkora ordas), ne a férfit marasztalná el!
NKF
Tulajdonképpen mit énekel ez a színmáz picsa? Nem ismerem egyetlen dalát sem.
Mehet gyónni a Szentatyához!
vacsi
Hatalmas fordulat? Ezek szerint mégsem válnak? Akkor mit hülyítenek bennünket?!
No, de viccen kívül: Egyiküket sem ismerem, de a férfinak tökéletesen igaza van, hogy ennél az agyalágyultnál nem hagyja a kislányt...
balos
@Shikari: Orvos látott nedveske,vagy most valaki visszahozta a zaciból az agyadat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.