A 2008-as Megasztár második helyezettje, Fekete Dávid, hosszú ideje áll vád alatt csalással és sikkasztással kapcsolatban. Most végre megtörte a csendet és nyilvánosan elmondta saját álláspontját az ügyben – írta meg a Bors.

Fekete Dávid: „Volt olyan hónap, amikor csak uzsorában 10 és fél millió forintot fizettem”

Fotó: Hajdú Péter/Facebook

Az énekes 14 hónapot töltött börtönben, mielőtt összegyűjtötte volna a bizonyítékokat, amelyek igazolhatják ártatlanságát az ellene folyó büntetőeljárásban. Dávid szándékosan nem tett vallomást addig, amíg nem tudta bemutatni azokat az üzeneteket, amelyek az őt feljelentő "befektetőktől" származtak és uzsorakamatok fizetésére szólították fel.

A Frizbi TV évadnyitó adásában Hajdú Péternek mesélte el az eset részleteit. Bár az ügyészség korábban hét év börtönbüntetést kért rá, most a nyilvánosság előtt állva megerősítette, hogy valós igazsága mellett áll ki. Az énekes vallomása új fényt vetett az ügyre, és további fejleményeket hozhat az esetben.

„Közel 2000 autót eladtam, ebből 1985 elégedett ügyfél van és csak 15 elégedetlen. Ha ezt mérlegre rakjuk, akkor azért más a dolog érzete. Az a 322 millió forint amivel vádolnak, soha az életben nem is létezett. Az egy kamu”

- jelentette ki Fekete.

„Az uzsorások megmondták a szemembe, hogy vagy kifizetem azt az összeget, amit mondanak, vagy börtönbe fognak juttatni. Volt olyan hónap, amikor csak uzsorában 10 és fél millió forintot fizettem. Azt az elmaradt hasznot követelték rajtam, ami jogi értelemben nem is létezik. Azért nem jelentettem fel őket, mert a családommal, a gyermekeimmel fenyegettek ”

- mondta az énekes Hajdú Péternek.

Forrás: Bors

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
szeretett volna jól élni...így járt.
Eladott Ország
Fekete Dávid: „Volt olyan hónap, amikor csak uzsorában 10 és fél millió forintot fizettem” Ha ez a fickó ártatlan - márpedig megint úgy tűnik, akkor ez az ország az idióta hatóságok és az idióta emberek országa, amit erkölcsileg moslék aljas és hazug hazaáruló tolvajok vezetnek.
twitter.com/tamas_tamas/status/1697231898446086604/photo/1

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.