Zöldborsófőzelék recept, melyben a zöldborsót puhára főzzük cukros-sós vízben, majd a végén tejjel felengedett rántással besűrítjük. Egyszerű és gyors, melynek során a zöldborsó főzőleve révén az ízek a rántással való besűrítés után is benne maradnak a főzelékben. Először megnézzük, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan elkészíteni a zöldborsófőzeléket. Majd megnézzük azt is, hogyan lehet változatosabb, ízletesebb és tartalmasabb ételt varázsolni belőle. Zöldborsófőzelék recept A zöldborsófőzelékhez

Forrás: egytaletelek.hu
Feltöltő: vmatits
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vmatits
@sgl: Nem tudom, van-e neki olyan. S hogy van-e neki ilyen receptje, azt meg végkép nem tudom s nem is érdekel...

A zöldborsófőzelék az kaja, amit imádok. S ez nem politikai álláspont függvénye...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.