A kisbéri Mini-Magyarország Makettpark különleges és érdekes látnivalót kínál a turistáknak. A makettpark a kisbéri tó partján került kialakításra. A látogatók többek között megtekinthetik a kecskeméti Cifra Palota, a jáki templom, a soproni tűztorony, a kisbéri lovarda, a pécsi dzsámi, a tatabányai Turul emlékmű, a székesfehérvári országalma, a gödöllői Grassalkovich kastély, a lillafüredi kastély a fátyolvízeséssel, a villányi pincesor, a tihanyi apátság, a tatai vár, a váci diadalív, az őrségi Pityerszer, a fertődi kastély, a szegedi dóm, a Lánchíd, a komáromi Monostori Erőd, a hortobágyi kilenc lyukú híd, a Parlament, a debreceni nagytemplom, a szegedi zsinagóga, a győri városháza, a visegrádi Salamon torony, a budavári sikló, a budai vár palotaegyüttese, a kőszegi Jurisics vár, a Hősök tere, a veszprémi viadukt, az egri vár, az első balatoni gőzhajó, a kisbéri lóversenypálya lelátóval, a kisbéri lovarda, a kisbéri Neptun szobor, a hollókői lábasház, a fővárosi Nyugati...

Forrás: lepesmagazin.hu
Feltöltő: kadar9
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Csak a mórahalmi Mini Magyarország makettvárosi csalásokat tudnám feledni.
" A park silány minőségben készült el és alkalmatlan volt a látogatók fogadására, így több makett sérült volt, a projektet mégis készre jelentették, amelynek nyomán 436 millió forintot fizettek ki nekik. Az ügy első-és másodrendű vádlottját egyaránt két év – öt évre felfüggesztett – börtönbüntetéssel sújtotta a bíróság. A harmadrendű vádlott egy év hat hónap – négy évre felfüggesztett – börtönbüntetést szabott ki a törvényszék."
Kérdés, hogy a kisbéri Mini-Magyarország Makettpark esetében mikor derül ki az "alkotmányos költség"?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.