Instagram sztoriban osztott meg néhány fotót az ingatlanról.

Vajna Tímea Instagramon mutogatja az eladósorba került budapesti luxusvilláját

Úgy tűnik, Vajna Tímea – aki az utóbbi időben inkább már a leánykori nevén, azaz Palácsik Tímeaként fut – megválik a budapesti otthonától. A II. kerületi ingatlanról meg is osztott néhány fotót az Instagram oldalán sztoriban. Megnézhetjük a luxusvilla hálóját, fürdőjét, konyháját, gardróbját, de a kertjét is.

Palácsik persze nemcsak a közösségi platformra bízza az eladás sikerét: a megjelölt kontaktok szerint az A1 ingatlannal áll szerződésben, és a húga (Palácsik Lilla) férje, Visváder Tamás segíti az eladásban.

Ha Önt is érdekli egy II. kerületi luxusingatlan, akkor korlátozott ideig itt megnézheti a Palácsikéról készült fotókat, vagy tájékozódhat a megjelölt ingatlanforgalmazónál.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Villám már van,most kanálra gyűjtök.
jáger laszló
Nem tartok rá igényt
csak ennyi
barátilag
J.L.
izéke
Villám már van,most kanálra gyűjtök.
Yoda69
Fogy a zseton, Timi? Menj casinozz egyet. Tegyel fel mindent a pirosra.
balos
@Yoda69: Szerintem a nullára jobban fekszik,főleg,ha sok van az egyes után!
human
Röhögném, ha felélné a vagyont amiért keményen megdolgozott. Esze nincs a nőnek, szépsége nem is volt, a fiatalságról meg már nála sem lehet nagyon beszélni. Nem túl jó lapok. Ha rám hallgatna, akkor a jelenlegi vagyont megosztva befektető cégekre bízná és csak annyit költene amennyi a hozam. Különben el fog tűnni a pénz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.