A múlt hétvégén balesetet okozott egy ittas sofőr Budapesten, amely majdnem életveszélyes helyzetbe sodorta Szalai Ádámot, a magyar labdarúgó-válogatott volt csapatkapitányát, és családját – írta meg az Index.

A Kőgazdag Fiatalok sztárja ütközött Szalai Ádám kocsijába

Szalai Ádám válogatott labdarúgó, aki jószolgálati nagykövetként segíti az adománygyűjtést, a közmédia 11. Jónak lenni jó! című műsorában az MTVA óbudai gyártóbázisának stúdiójában 2022. december 18-án. A karitatív kampány támogatói idén a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségét segítik. Fotó: MTI/Illyés Tibor

A baleset elkövetője Tóth Attila, aki korábban a TV2 Kőgazdag fiatalok című műsorában is feltűnt.

A történtek Óbudán, Budapest egyik kerületében játszódtak le, ahol Tóth Attila zöld Teslájával hajtott bele Szalai Ádám Mercedes AMG G63 típusú autójába. A baleset  jelentős károkat okozott a volt labdarúgó autójában.

Az Index megírta, hogy a helybéli tanúk szerint Tóth Attila valószínűleg hazafelé tartott, amikor belecsapódott Szalai Ádám autójába. Az üzletember állapota az események idején illuminált volt, és rendőrségi intézkedés is történt a helyszínen. Az alkoholszonda pozitív értéket mutatott, és Tóth Attilát könnyű sérüléssel kórházba szállították.

Szalai Ádám elmondta, hogy a baleset után segítettek kiszabadítani Tóth Attilát a beszorult autójából, majd a rendőrség megérkezéséig ott maradtak a helyszínen.

Forrás: Index

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.