A Kőgazdag fiatalok keddi adásában valaki levert egy képkeretet, mire PSG Ogli összeomlott, de teljesen.

Elgurult PSG Ogli gyógyszere – „Ezt nem hiszem el, a büdös k*rva életbe, g*ci!”

PSG Ogli összeomlott. Forrás: TV2

A TV2 realityjében nyolc tehetős szereplő napjait követhetik nyomon a nézők. A TikTok-sztár, PSG Ogli is napról napra feltűnik a képernyőn: ő már a legelső adásban castingot is tartott, hogy testőrt fogadjon maga mellé. Később vendégül látta a többieket egy fényűző buliban, s házigazdagént olyan dresscode-ot is szabott meg, amely szerint a buliba felvett ruha értékének meg kellett haladnia a 2 millió forintot

– írja a Blikk.

A parti másnapján Olivér nem várt dologgal szembesült a szobájában, ugyanis összetörve, darabokban feküdt a földön a bekereteztetett PSG Ogli 7 meze. A fiatalember ennek láttán éktelen káromkodásba kezdett.

Ne, ne, ne! Ezt nem hiszem el, a büdös k*rva életbe, g*ci, hogy a festményemet is szétb*sztad, aztán meg a mezem is

– bánkódott a látvány felett.

Fölkelek durcába' a korai ébresztés után, és mit látok? Össze van törve a PSG Ogli 7 mezem... Mit képzelnek ezek magukról? Az a csürhe, ahogy viselkedett nálam, most meg szétverik a mezemet is?

– szipogott később Olivér.

Forrás: Blikk
Fotó: TV2

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Ennek a műsornak - cirkusznak - inkább kellett volna a Kőbunkók címet adni. Gondolom, ők vásárolják be magukat a tiborcz-féle " elitklubba ".
namihami
Na, melyik tévének jutott eszébe, hogy ezek szerepelhessenek egy ""műsorban"" ? Az igényes szórakozás és a nemzet erkölcsi szinvonalának erősítésére átalakított tévének! Ez még a Nyaló Világnál is...
NKF
Az RTL és a TV2 mind a kettő szarcsatorna!
jancsipapa
Ennél a fickónál vannak sokkal okosabb kutyák ...
Juhász István
Jókat röhögcsélek magamban, amikor olvasgatom a NAGY MAGYAROK neveit : PSG, meg aztán a GWM. Amúgy az akvi. kivonatukban is szerepeltetik ezeket a magyaros neveket ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.