A népszerű színész, Kern András, aki gyakran hagyja figyelmen kívül a parkolási tilalmat annak érdekében, hogy eljusson kedvenc pékségéhez, most arra kéri az embereket, hogy ne jelentsék őt fel, ha szabálytalanságot követ el a közlekedési szabályokkal kapcsolatban – írta meg a 444.hu.

Kern András tilosban parkol (megint), de a feljelentésből nem kér

Kern András Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, rendező, író, énekes, humorista, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja a Víg-Presser-50 címmel Presser Gábor vígszínházi dalaiból rendezett koncert főpróbáján Budapesten a Vígszínházban 2023. március 24-én. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Kern András kijelentette, hogy bár tisztában van azzal, hogy a szabálytalanságokért járó büntetéseket ki kell fizetnie, és megígéri, hogy törekedni fog a jogszerű parkolásra, mégis azt kéri, hogy ne essenek túlzásokba.

A színész hozzátette, hogy bár érti az emberek aggályait és frusztrációit a parkolási problémákkal kapcsolatban, azért reméli, hogy nem fogják minden egyes alkalommal feljelenteni, amikor szabálytalanul parkol.

A 444 szerint Kern Andrást parkolási szokásai miatt korábban kritikák érték, és például Őrsi Gergely is kifejezte aggodalmát. Az ügy körül azóta ismételten elindultak a viták, és a parkolási szabálytalanságok rendőrségi eljárást vonhatnak maguk után.

Forrás: 444.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Horizont: ..hát a mai baloldal szülőanyja, a kommunisták.
Csizmás Kond
@Horizont: csak elmondtam honnan származik a mondás...semmi egyéb. Az ellenségeskedés is onnan indult hogy mára ide fajuljon...és ez ugyan szégyen azoknak akik az ilyen megalkották de még nagyobb szégyen nekünk akik folytatjuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.