Gajdos Tamás szombaton nem jelent meg az ATV Híradó stúdiójában, György Gabriella ugrott be helyette. Most kiderült, Gajdos Tamás távozik az ATV hírműsoraiból.

Gajdos Tamás közös megegyezéssel, azonnali hatállyal távozik az ATV hírműsoraiból. A csatornán futó külső gyártású produkciókban továbbra is képernyőn lesz. Az ATV hírosztálya köszönetet mond a műsorvezetőnek az elmúlt években nyújtott munkájáért

– írja a csatorna a közleményében.

Gajdos Tamás azonnali hatállyal távozik az ATV hírműsoraiból, miután többször is elkésett a saját műsorából

Mint ismert, Gajdos ellen a hétvégén indított azonnali hatállyal fegyelmi eljárást az ATV, miután ő nem jelent meg az ATV Híradó stúdiójában, holott a csatorna etikai kódexe alapján a műsorvezetőknek az adás kezdete előtt egy órával már az épületben kell tartózkodniuk.

Június végén Rónai Egonnak kellett beugrania a műsorvezető helyett, mert akkor sem jelent meg a stúdióban. 

Az ATV belső vizsgálatot indított, amely megállapította, hogy Gajdos Tamás „az elmúlt időszakban és korábban is több alkalommal késve érkezett munkahelyére. Tekintettel arra, hogy élő adásként közzétételre kerülő műsor műsorvezetői feladatainak ellátásáról van szó, ezen esetek veszélyeztették az adásbiztonságot”. A tévécsatorna az általa okozott kár megtérítésére kötelezte Gajdost, aki tudomásul vette ezt.

2013-ban már szerződést bontott vele a csatorna egy hasonló ügy után, de 2016-ban visszavette.

Forrás: 444.hu, 24.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Csak betelt a pohár!!Ami sok az már sokk!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Sakk Matt
Nyugdíjas, szerintem nem fog a kardjába dőlni :)
DR PRÉDlKÁTOR
@Sakk Matt: Köböl Anitát is vihetné magával... rekedten beszél, irritálja a füleinket.
justhpeter
@DR PRÉDlKÁTOR: Egyezzünk ki ! Köböl Anita maradjon, de menjen azonnali hatállyal az egész vezetőség, hiszen ez már nem a régi ATV. Ez már egy reklám- és marketingtelevízió. Nem véletlenül mosolyog a képen Gajdos Tamás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.