Orbán Viktor nekiment beszédében a "főmaher bábjátékosnak", Soros Györgynek.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rakitics41
Viktorka!Tudod Te mint elemis hogy hol vannak nindzsák?Miért harcosokat nevezel mg példaképnek?Nem vagy egy kicsit, talán nagyon paranoiás?
simmering73
"Mondja a tévedhetetlen nindzsa, aki soha semmit nem ismer el, és akinek általában nincs B-terve, ez többször is bebizonyosodott az amerikai elnökválasztástól kezdve a Covid-19 járvány kezelésén át. Az ő A-tervei általában nem működnek, de az önfényező propaganda mindent túlordít. És általában azt ordítja, hogy mindenki más a hibás. Úgyhogy itt van az új plakát, amit megrökönyödve nézegettem, amelyen Soros Alex és Ursula von der Leyen néz szigorúan, a tévedhetetlen meg azt javasolja a pórnépnek királyi többesben, hogy Ne táncoljunk úgy, ahogy Ők fütyülnek! Azt hittem, a Stop Soros után már nem lehet mélyebbre süllyedni az EU mocskolásában, de bevallom férfiasan, ebben is tévedtem. A rogáni birodalmi állampárt gépezete ezt bírta kipréselni magából, és erre hivatkozva kezdődik a nemtudomhányadik nemzeti konzultációnak csúfolt hergelés és uszítás. Halkan jegyzem meg, hogy az ilyen jellegű primitív hisztériák nem biztos, hogy előremozdítják az uniós pénzek érkezését, amit úgy várunk mint zsidók a messiást, miközben még jobban, még nyíltabban szembefordulunk saját szövetségi rendszerünkkel."
kolozsvaros.com/2023/11/19/ha-azt-mondja-nekik-hogy-a-tej-fekete-azt-valaszoljak-hogy-sosem-volt-feher/
Havanagi
Nem azért mondom,de Freud már régen ráadta volna a kényszerzubbonyt.
ESCOBAR
2 cigány elmegy krumplit lopni s miután felszedik, rájön az egyik, hogy nincs mibe rakni azt:
- Te gazsi! Nicccs zsááák!
- Hol?!
Havanagi
Csak kiegészités: Sigmund Freud osztrák neurológus és pszichiáter, a pszichoanalitikus iskola megalapítója.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.