Nyílt levélben üzent Alföldi Róbertnek Bognár Zsolt színész.

Keményen nekiment Alföldi Róbertnek a színésztársa a nácis nyilatkozata után

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Alföldi Róbert nemrégiben egy interjúban beszélt az országban jelenleg zajló helyzetről, melyben elmondása szerint "a melegeket befóliázzák, betiltják, a nácikat meg nem".

A színész ezzel a néhány héttel ezelőtt, a Nemzeti Múzeumban történt esetre utalt, mely során menesztették L. Simon Lászlót, miután egy olyan kiállításra engedett be kiskorúakat, amelyen feltűnt egy kép, ami egy meleg párt ábrázolt.

Bognár Zsolt színész is teljesen kiakadt azon, hogy a jobboldalt a nácikkal azonosította Alföldi, ezért egy nyílt levélben osztotta meg a gondolatait. 

"Végtelenül ízléstelen tahóságnak tartom, hogy a Nemzeti Színház volt igazgatója az RTL-nek adott nyilatkozatában – mit is nem adna azért, hogyha ez a ,,volt” szócska hiányozhatna a nyitó mondatomból – egy sajnálatos és elfogadhatatlan történelmi gyalázat esetleges visszatérésének rémével taknyolja össze a kormányzatot és a mögötte álló milliókat, így személyesen engem is.

Alföldi azt mondja:

,,Ez egy olyan ország, ahol a melegeket befóliázzák, betiltják, a nácikat meg nem.”

Bognár Zsolt így folytatta levelét: 

"Na most figyelj rám kolléga!

A közélet színpadán a másságukat vallók többsége önszántából tárulkozik a világ elé. Mi, konzervatívok, közéjük értve magamat is, tudomásom szerint nem coming-outoltunk olyannal a nyilvánosság előtt, hogy nácik lennénk. Éppen ezért, ha megkérhetlek, még áthallásosan se öltöztess bennünket olyan szellemi egyenruhába, amit soha nem hordanánk. Az általad sejtetett vészkorszak újjáéledése esetén a magam részéről elsők között lennék, aki védelmedre kelne és nem volnék egyedül, hidd el. Ezért csak óvatosan az általánosításaiddal.

Lehet próbálkoznod az emberiség emlékezetéből amúgy kitörölhetetlen szörnyűségek jelenünkre vetítésével, de mielőtt ennek általad használt jogosulatlan, önsajnáltató és provokatív primitívségéről egy újabb bekezdést nyitnék, elégedj meg annyival, hogy Petőfi Sándor Színészdalának utolsó versszakát kizárólag egyes számban értve, maradéktalanul érvényesnek tekintsem a vonatkozásodban, különös hangsúlyt adva a vers utolsó sorának."

A teljes levelet itt lehet elolvasni!

Forrás: Blikk.hu

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Őrnagy
Alföldit ismeri az ország, de a legtöbb ember semmi mást nem tud róla, mint hogy kérkedik a buziságával, és aberrált színi előadásokat rendezett. Én csak hányingert kapok tőle, ha a nevét hallom, ahogy a legtöbb normális ember. Persze az aberrált libkányoknak az Alföldi tetszik! De az legyen a húgyagyú gyagyás hungarofób libkány seggfejek baja!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
izéke
@Pegero: orbános szád,kicsi jobbágy,gazsit is leszoptad az állampolgárságért?
Pegero
@izéke: Primitív kis faß vagy @izé-bizé:!
izéke
@Pegero: toppantsál is közben,kis letelepedési kötvényes,vagy inkább köszvényes? Neked már nem maradt odaát 72 szűz,csak pasiból,de igyekezz értük,míg szájer meg nem hal :)))
telegdilaci
@Őrnagy:A két Ember között az a külümbség,hogy Alföldit az egész Ország ismeri el ismerik a munkásságát,viszont egy Bodnár nevű valakiről azt sem tudják hogy a világon van,ENNYI!!!
Pegero
@telegdilaci: Ne magadból indulj k! Azért, mert te nem tudod ki az a Bognár Zsolt, nem azt jelenti, hogy mindenki műveletlen tuskó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.