Nehéz nem gondolnia a kommentháborúra.

Rácz Jenő így készül az Istenes elleni bokszra: „Ha hideg fejjel végig tudom vinni, akkor minden rendben lesz”

Kép: Chef Jeno Racz / Facebook

Nagyon nehéz nem gondolnia a meccset körülvevő kommentháborúra – mondta el Rácz jenő a Reggeliben arról, hoygan készül a Sztárbox következő mérkőzésére. Hozzátette, szeretné, ha arról szólna ez az egész, hogy „csak bemennek bunyózni a ringbe”.

Ahogy felidézi a 24.hu, a napokban Rácz és Istenes Bence egy instagramos poszt miatt feszült egymásnak, melyet Istenes osztott meg a séfről. Ebben rajongói üzeneteket fűzött egybe a műsorvezető, amik közé számos rasszista, kirekesztő komment bekerült. Később elnézést kért, de a séf nem fogadta a bocsánatkérést. Rácz emiatt a Reggeliben azt mondta a közelgő mérkőzésről:

Ha hideg fejjel végig tudom vinni, akkor minden rendben lesz. Vagy egy ilyen néphiedelem, hogy a boksz a kiütésről szól, holott igazából a győzelemről. Én úgy fogom fel a Bencével, hogy nem kiütni akarom őt, hanem megnyerni a meccset.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sztyepospista
Szuper. Már nem tudnak mit kitalálni. Énekversenyek, főzőcske valamennyi csatornán, Ázsiai turnék, Egyiptomi műsorok. Reality Show- k minden mennyiségben. Győzike lassan az egész családjával beköltözhet a TV. be. Ez a bunyó nem rossz... verjék egymást laposra. Persze a lóvé, az szépen csordogál, de kit is érdekel ? Politikusok közt is megszervezném, KÖTELEZŐ RÉSZVÉTEL mellett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.