A sztárséf már készen áll az elődöntőre. 

"Istenes Bencét megverni nemzeti ügy" – Rácz Jenő üzente a brutális KO után

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Vasárnap este lezajlott az RTL Sztárbox című műsorának utolsó negyeddöntője, amelyben a nézők az eddigi legdurvább KO-nak is szemtanúi lehettek. A férfi középsúlyban induló Rácz Jenő ugyanis olyan csapást mért az ellenfelére, Kabát Petire, hogy az ájultan terült el a földön.

Ma reggel Sebestyén Balázsék is foglalkoztak a történtekkel a Rádió 1-en, a műsorvezető ugyanis nagyon jóban van Kabát Petivel.

Kabát Péter egyébként visszanézte a meccset, és szerinte nagyon jó mérkőzés volt. 

Visszanéztem a videót és k**va jó meccs volt. Tényleg jó volt. Belülről nem ezt éreztem, mint amit kívülről láttam most. Belülről sokkal keményebb volt, mint amit kívülről láttam a tévében. Kívülről jó meccsnek tűnt. A kiütésig.

Sajnos ott én is ütni akartam, óvatosabbnak kellett volna lennem, visszanézve. Védekezni kellett volna, föl kellett volna tenni a kezem.

- mondta Kabát a naphire.hu-nak.

Forrás: Index.hu, naphire.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Nyírfa: Full fóbiás, komplexusokkal teli ember. Amennyire én tudom nem is szeretik akik körülötte vannak. De állítólag a mai ,,sztárséfek" mindegyike elviselhetetlen.
Nyírfa
Nemzeti ügy???
Jó, ha az ember hallgat a megérzéseire, figyel az első benyomásra. Rácz Jenő, a Konyhafőnökben való megjelenése pillanatától, ellenszenvet keltett bennem, ami a Nyerő párosban igazolást is nyert. Egy veszíteni nem tudó akarnok, aki olyan agresszivitással rohamozta meg, és ütötte ki Kabát Pétert a Sztárboxban, mint akinek az élete múlik ezen a versenyen.
Péter is, Bence is olyan magasan állnak felette, hogy Jenő csak a cipőtalpukat vizslathatja alulról.
jáger laszló
csak duma a poén kedvéért...
Nem kell komolyan venni a fiúkat!!
ennyi
barátilag
J.L.
Aki Én
@Nyírfa: Full fóbiás, komplexusokkal teli ember. Amennyire én tudom nem is szeretik akik körülötte vannak. De állítólag a mai ,,sztárséfek" mindegyike elviselhetetlen.
Nyírfa
@Sakk Matt: @Aki Én: A társadalom engedélyt, sőt, felhatalmazást kapott a kormánytól, hogy az alantas ösztöneit kiélheti azokon, akiket célpontul választ. Csakhogy a durvaság durvaságot szül, és olyan indulatokat szabadít fel, amelyeket normál esetben kordában tartunk.
Rácz, szerintem, egy hisztériára hajló pufók kisfiú, aki , akár tud róla, akár nem, elégtételt akar venni a nap 24 órájában. Hogy miért, annak az oka feltehetőleg a gyermekkorában gyökerezik.
Szeretném, ha Ákos séf nem romlana el, bár, tartok tőle, hogy elindult ő is az elviselhetelenség útján.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.