Hazaérve a bevásárlásból mi bizony nem egyszer tapasztaljuk, hogy a kedves eladó a szép, vékony és gusztusos felvágott szeletek közé ormótlan vastag húsvégeket pakolt…, és sajnos néha még a plombát is megkapjuk, pedig tényleg nem vagyunk vashiányosak. Direkt velünk akarnak kiszúrni a pultban állók, vagy van erre ésszerű magyarázat? Természetesen van.

Forrás: noilapozo.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsolti
szerintem ennél egyszerűbb a magyarázat. van ugye az előrecsomagolt fóliás szeletelt szalámi. na abban van szalámivég? nincs.

pedig valahol azoknak is lenniük kell, hiszen a szeleteléskor ugye keletkezik... namost ezeket a végeket összegyűjtik egy tálban, és amikor te a pultnál helyben szeleteltet kérsz, akkor a hentes a tálból is belecsempész neked egy oda illőt.
tsabeeka
fura, én eddig csak akkor találkoztam ilyen szalámivégekkel, amikor direkt ezt akartam venni :)
nanena
@zsolti: Én a vásárcsarnokban láttam, hogy a végeket összegyűjtik, becsomagolják és leszállított áron árulják. Ez a jó megoldás
fmikee
Szerintem a szalámivég király. Az mindig jobban meg van érve, ki van száradva, mint a közepe. A mostani szalámik olyan puhák mint a kenőmájas, kb. csak a végük finom. Én a közepüket 2-3 hétig a hűtőben szoktam hagyni még érni / száradni (úgysem romlik el a sok vegyszer miatt).
tsabeeka
@nanena: én is így találkoztam vele, csak a tescóban

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.