Felháborítónak tartja Raffael Sándor barátnője, hogy sokan párját tartják Marian Cozma gyilkosának. A fiatal nő állítja: biztos, hogy nem szerelme követte el a bűncselekményt, már csak azért sem, mert ő maga is súlyosan megsérült a Patrióta bárban történt verekedés során. Mindemellett a Borsnak azt is cáfolja, hogy szökni akartak a gyilkosság másnapján, mint mondja, ők csak a szokásos üzleti útjukra indultak el Olaszországba. Raffaelt tegnap hosszú órákon keresztül faggatták a veszprémi nyomozók.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

aszfaltboy
HÜLYE DÖGÖS RÁNYI.AZT HISZI, HOGY EZT HA ELHINTI VALAKI EL IS HISZI. EZT MÉG A MEGTÉPÁZOTT MAGYAR ZSARU SEM ESZI MEG.
NAGY KÁR,HOGY AZ urakat NEM ADJÁK KI A SÉRTETT FELEK IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁSÁNAK,OTT MÁR LEZEÁRTÁK VOLNA MÉG A KOPORSÓT IS.
SZEGÉNY ügyvéd urak? MEKKORA GONDBAN LEHETNEK, HOGY VALYON VAN E AKKORA TŐKE A BODZA IPARBÓL, HOGY SZOLGÁLATAIKAT KI TUDJÁK FIZETNI EZEK A SZEGÉNY FÉRGEK.
NAGYON SZÉGYENLETESNEK TARTOM,HOGY A JÓ NEVÜ
ÜGYVÉD ILYEN ALACSONYRA SÜLYEDT,HOGY CIGÁNY GYILKOSOKAT VÉD MAGYAROKKAL SZEMBEN.
VÉLEMÉNYEM VOLT IDÁIG IS A TÁRSADALOM ERRŐL A
RÉSZÉRŐL-ügyvédek-,DE MOST ABSZOLUT KI KRISTÁLYOSODOTT,BECSTELENEK, A BÜNÖZŐK TÁRSAI.

antonka
na ez már mindennek a teteje, mit képzel az a szakadt repedtsarku szuka? igza igy is el fogják huzni a biroságon az ügyet, lást az olaszliszkai ügyet, amit már átrágtak százszor, de valahogy nem jön össze hogy a tanárur lemészárolta, meglincselte saját magát. remélem ezeket az állatokat soha a büdös életbe nem engedik napvilágra, takarodjanak a föld alá, ha a rendőrség nem tudja megoldani az ügyek, akkor tényleg át kell adni a románoknak, és ha marad még belőlük valami, akkor a szerbek is szivesen eljátszadoznának velük, gondolom én. ami az ügyvédeket illeti, ez a kurva bodza nagyon jó biznisz, egyszer még a gyerekeim kicsik voltak, és már nem volt papir, igy osztálypénzbe bodzát gyüjtöttünk, a gyerekekkel. a vége: totál tele volt még a hajunk is bogáncsal, mindenféle ágdarabokkal olyan porosak voltunk mint az ördögök, a szunyogok összecsiptek bennünket, az autóm csomagtartójába összefogott mindent a mellészóródot bodza, jobban jártunk, mintha a benzin árát, a mosopor, sampon, viszketés elleni gyógyszer és kenőcs árát odaadom, és itthon maradok a gyerekekkel. ennyit a bodzabizniszről, ha jól emlékszem egész napra a két gyerek meg én kerestünk 400 forintot. hát ebből nem igazán futná sztárügyvédre, de még ügyvédbojtárra se. ezek egymásból, és egymásnak élnek. kisérje végig az életében a tudat, hogy megprobál egy utolsó szemét gátlástalan férget kimosni a büntetés alól.
Zsoltika
egy oldalon állunk, de az általad mesélt sztori azért elég végletes, látszik, nem vagy közeli barátságban a mezőgazdasággal:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.