Újra belevágna, hiába maradt alul a Sztárboxban.

Istenes Bence kitálalt a Rácz Jenő elleni bokszmeccséről: „Éreztem, hogy itt nem jó lenni”

Kép: IstenesBence / Youtube

Istenes Bence most az Istenest évadzáró epizódjában beszélt arról, hogyan élte meg a Sztárbox körüli történéseket. Szemléjében felidézi a 24.hu: november vége és december eleje között egy héten át szinte másról sem szóltak a bulvárhírek, mint Istenes Bence és Rácz Jenő balhéjáról. Ez ért a csúcspontjára a bokszmérkőzésben: a meccset Rácz Jenő nyerte meg pontozással, akinek a műsorvezető nem akart gratulálni.

Éreztem az energiákat. Mentem be a ringbe, és azt éreztem, hogy figyelj, én lehet, hogy jobb vagyok, nem tudom, kiderül, sportszempontból. De én ezt a meccset itt nem tudom megnyerni. Mikor érzed az energiákon, hogy elnyomnak. Éreztem, hogy hú, itt nem jó lenni. Egyszerűen rossz volt bemenni. Lelkiismeret-furdalásom volt, tudtam, hogy mennyien most mit gondolnak, és hogy nem is igaz, amit gondolnak. Az igazat úgy értem, hogy én tudom, mi van bennem, a lelkemben, és hogy én nem akartam rosszat

– fogalmazott Istenes a meccsel kapcsolatban. Amikor Marics Peti arról kérdezte, a végkimenetel tudatában újra nekivágna-e a Sztárboxnak, a következőket felelte:

Olyan mélységei voltak az egész évnek. Amiket ott megéltem, amiatt egyébként tényleg igen. Hogy magamhoz egyszerűen közelebb tudtam kerülni. Jobban megértettem magam, amint elindultam ezen az önismereti úton öt évvel ezelőtt, mikor volt két idegösszeroppanásom, és elindultam saját magam felé, El Caminóra mentem, családállítás és minden. Ehhez ez az egy év nagyon sokat hozzátett, hogy visszataláljak magamhoz, és az az ember legyek, aki nagyon régóta lenni akartam. Úgyhogy igen. A kérdésre a válasz az, hogy igen, így is elvállalnám.

Istenes és Rácz végül december elején ültek le megbeszélni a nézeteltéréseiket, a találkozón közös fotót is készítettek a béke jegyében.

Forrás: 24.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sztyepospista
Úgy mentem a ringbe, hogy tudtam, és nagyok a jobb. NNaháááát !!! Anno kokó is ezzel a tudattal ment a kötelek közé a Chacon ellen, még hivogatta is magára, a bunyó közben. Aztán a Chacon egyszer csak JÖTT... és ÜTÖTT... A kokó meg elkezdett barátkozni a padlóval. Többet nem is volt meccse. Ennyi elég volt egy sportembernek. Visszavágó ? Istenes is kérhetne... Dőlne a lóvé, másodszor is kikapna, de lagalább megpróbálta volna.
jáger laszló
Az Istenfáját!!
Más semmi!!
csak ennyi
barátilag
J.l.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.