Gáspár Győző a napokban múlt el ötvenéves. A showman a TV2-nek adott interjújában emlékezett vissza a hosszú évekre, amik elvezették őt egy nógrádi faluból a csúcsra. 

Gáspár Győző sírva omlott össze a kamerák előtt: "Bipoláris és borderline személyiség vagyok, pánikrohamaim vannak" – videó

2010 óta gyógyszerfüggő vagyok. Azóta kiderült, hogy bipoláris és borderline személyiség vagyok, pánikrohamaim vannak

– mondta Gáspár Győző a TV2-nek, aki korábban azzal is elbüszkélkedett, hogy az 50. születésnapján levélben köszöntötte fel őt Szijjártó Péter külügyminisztert és Novák Katalin államfő is.

Győzike a Tv2-nek arról is beszélt, hogyan kapta a „Győzike” nevet:

2001-ben felkértek a Big Brother VIP-ba, hogy költözzek be. Én azt sem tudtam, mi az. Ott Bochkor Gábor rám adta azt a szót, hogy Győzike.

A showmen arról is mesélt, hogy sokan nem szeretik őt, ám mára ezzel megbirkózott, sőt, úgy gondolja, szükség van olyan emberekre, akik nincsenek oda érte.

Lehet engem utálni, hogy beszélni sem tud, meg hogy szerencsétlen. Igen, szerencsétlen vagyok. Volt már Ferrarim, volt Lamborghinim, jelenleg egy McLarent adtam vissza. Kipróbáltam, az enyém volt szerződésileg négy-öt hónapig

– sorolta az anyagi javakat Győző.

Hozzátette:

Én azért jöttem ebbe az országba, hogy a kommentelők támadjanak. Hála a jó Istennek, jó érzés, amikor támadnak. Pszichológiailag: ha nem támadnának, nem szeretnének. Ha nem szeretnének, nem mennének rá az oldalamra. Ha nem kommentelnének, akkor az azt jelenti, hogy eltűntem, nem vagyok.

Forrás: Blikk, Telex

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nejlontacskó
" 2001-ben felkértek a Big Brother VIP-ba, hogy költözzek be. Én azt sem tudtam, mi az. Ott Bochkor Gábor rám adta azt a szót, hogy Győzike. "
És te azóta is, kényszeresen meg szeretnél felelni, ennek a skatulyának!
Nincs ezzel semmi baj, csak akkor, ne másban keresd a hibát mert, az te magad vagy!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jáger laszló
Semmi 1üttérzés
Túléli a Győző fiú,hiszem ,már L múlt 50 éves is!!
Ergo van már gyakorlata...
csak ennyi
barátilag
J.L.
Nyírfa
Azok támadják, akik szeretik...Micsoda okfejtés! :))
Nem baj, Katusnak és Pjotrnak ő jön be, megértjük. Pszichológiailag. :)))
Alfa
mint a kecskebaszó fideszes barátai...mind elmebeteg hülyék
balos
@Alfa: Hát tőlem is mind elmehet,még ha elmebeteget jelentenek is!Az ilyen pondrókkal szemben nincs bocsánat pénzért adják magukat!
nejlontacskó
" 2001-ben felkértek a Big Brother VIP-ba, hogy költözzek be. Én azt sem tudtam, mi az. Ott Bochkor Gábor rám adta azt a szót, hogy Győzike. "
És te azóta is, kényszeresen meg szeretnél felelni, ennek a skatulyának!
Nincs ezzel semmi baj, csak akkor, ne másban keresd a hibát mert, az te magad vagy!!!
Sakk Matt
Aztán honnan jöttél az országba, Indiából?
rücsü41
Ne szomorkodj Győzike!Hát az elnök asszony is felköszöntött?Ki neked ez a nő?Csak azért kérdezem, mert más ötven évest még nem köszöntött fel.Lehet hogy harap a Győzike névre?Biztos valami jó akaród, vagy gyerek kori pajtásod?Csak így lehet, másképpen minden ötven évest köszöntött volna.
Levendula
Ahol egy gáspárgyőzőt a születésnapján levélben köszönti fel a külügyminiszter és az államfő...

ott valami nagyon nincs rendben. És most nagyon finoman fogalmaztam.
namihami
"""---hogy honnan tudom? Velem is úgy tanítták be! Honnan máshonnan tudnék ilyen szavakat? Nekem már egy bővített mondat is bonyolult, nemhogy az ilyenek!""
sokanvagyunk
@Levendula: "Bár sem a Sándor-palota, sem a Külügyminisztérium nem adott ki közleményt az ügyben, mégis kitudódott, hogy mind Novák Katalin államfő, mind Szijjártó Péter külügyminiszter levélben köszöntötte az 50. születésnapját ünneplő, Győzike néven ismert Gáspár Győzőt." :D - kormányfők fognak hülyét kapni hogy egy szintre hozták őket ezzel a lütyővel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.