A nem politizáló Curtis Orbán TikTok-csatornáján bukkant fel. A videóból kiderül, hogy volt idő, amikor a kormányfő és a rapper egyazon hazai csapatnak szurkolt. Ez az Újpest volt. Orbán azonban ma már Puskás drukker. 

Orbán Viktor és Curtis együtt nosztalgiázott, de ma már más oldalon drukkolnak – videón a nagy felismerés

Fotó: TikTok/Orbán Viktor

Orbán Viktor és Curtis felidézték közös drukkermúltjukat. Orbán és Curtis a magyar válogatott pénteki meccsén beszélgetett, ez is belekerült a TikTok videóba, amit Orbán "az amikor még kissrác voltam" címmel posztolt vasárnap. 

A nosztalgiázó videóban az alábbi párbeszéd hangzik el a miniszterelnök és a rapper-celeb között:

Orbán Viktor: Hallom, hogy maga Újpest-szurkoló.

Curtis: Hát hallom, hogy ön is. Vagy az volt?

Orbán Viktor: Gyerekkoromban az voltam.

Curtis: Mi történt?

Orbán Viktor: Aztán most már Puskás.

@viktor_a_tiktokon Amikor még kissrác voltam #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #Curtis #Majka #Újpest #UTE eredeti hang – Viktor a TikTokon

Korábban egy közös szelfit is közzétettek Orbánék.

Forrás: hvg.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A drogos olyan, mint a pedofil: oda áll, ahol büntetlenségben gyakorolhatja a szenvedélyét Magyarországon. Saját bevallása szerint 100 milliót szívott el. Az adózott jövedelem volt?! Köszönet illeti a PEDOFIDESZ-t! Sokat tesz a magyar társadalom megtisztulásáért. Magába gyűjti az összes szennyet. Attila, emlékszel még erre? Nem volt régen, te mondtad. "Te napraforgó Patkány… Most már lesz falunap, és a NAV sem basztat!" (Curtis = Széki Attila) Meglepődtem volna, ha a szétcuccozott bolond agyával nem fideszes lenne, ott a helye Győzike és Feróbácsi között a békameneten’. Még egy kört! Ezt a körtis(z)t a NER fizette! Elválik a szar a májtól. Ez is oda került, ahová való. Megtalálta a nyelvét lekötő hátsót. Eztán hogyan rappel? Szervilis senkik és pénzügyi és hatalmi haszonlesők veszik csak körbe a csúti devlát, meg az, aki nem tud a piacról megélni a teljesítményével.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.