ÉRDEKES MIKOR FÜLÖPKE 2ÉSFÉL MILLÁT BECSÜLT NEM SIETTEK CÁFOLFOLGATNI!!! =)) Sőt, semmiféle adatot nem közöltek a résztvevők számával kapcsolatban.  A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sohasem bocsátkozott becslésekbe, most sem tesszük, és a szervezők irányába sem történt ilyen közlés - közölte a szervezet az RTL Híradó érdeklődésére.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ha már számháború

nepszava.hu: „Cáfolja a rendőrség Magyar Pétert, nem becsülték 250 ezresre a szombati tüntetés létszámát”

Az RtlKlub Magyar bejegyzésére hivatkozva
www.facebook.com/peter.magyar.102/posts/7898477323519980?ref=embed_post
megkereste a hatóságokat, akik úgy reagáltak, hogy: „A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sohasem bocsátkozott becslésekbe, most sem tesszük, és a szervezők irányába sem történt ilyen közlés”! Ami persze nem igaz, hisz ha az állampártnak úgy jött jól akkor megették számos esetben!
Egyébként a képek alapján a neves számláló (és film)-művész kb. ennyiről tudósította a több mint 2millát! =))
Aki Én
Szerintem ehhez nem kell a rendőrség elismerése.
Láttuk a brutális tömeget.
Ez nem a rendőrségtől lesz hiteles.
lampa laz
Rászólt a rendőrségre a múmia. Rendesen bßa a csőrüket az a tömeg ami megjelent a tüntetésen. Erre még a cöfnek nevezett ßarkupac sem volt képes a békemenetelésével, mert közpénzen utaztatott bolondokat tudott csak összecsődíteni vidékről, meg határontúlról. A szombati tüntetésre önmaguktól mentek az emberek. Ezzel a kormányellenes kritikával egyelőre nem tud mit kezdeni ez a retkes banda, csak vagdalkoznak össze-vissza.
viccesvigságok
ennek aztán igazán semmi jelentősége nagy volt a tömeg és nagy az érdeklődés, tizegy néhány éve erre nem volt példa. kivárjuk a végét a sajtó bármit levesz kivesz bevesz, lerombol attól semmi nem változik hazudtak éjjel nappal akár a gyurcsány ja ki borultak, beborultak, összeborultak, csak jobb nem lett semmi.tán tán ...alakulgat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.