A főpolgármester kiléte azonban aligha fog változni. Három napon keresztül, keddtől csütörtökig tartott a főpolgármester-választás érvényes szavazatainak újraszámolása. A Népszava információi szerint az első napon – beleszámítva az eredetileg is meglévő 41 szavazatos különbséget – Karácsony Gergely 146 szavazattal vezetett kihívójával, Vitézy Dáviddal szemben, a második napon előnye tovább növekedett: összességében már 191 szavazattal állt jobban.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@szaboria1: Igaz, 3 a magyar igazság, de van még ráadás is

nepszava.hu: „Vitézy Dávid számára már csak egyetlen halvány esély maradt: az NVB pénteken átvizsgálja a kétségesnek vagy érvénytelennek nyilvánított szavazatokat”

Nos abban egyet tudok érteni – bár taxatíve ezt a cikk nem mondja ki -, hogy a derék Bigottság – akik zömmel a családbarát kormányunk csókosai -, ahogy ezt részben a Kúria és teljes mértékben az AB-sék megcselekedték mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy a dagadék uncsi-tesóját hozzák ki győztesnek.
Az azonban, hogy ez lenne Dávidka utolsó esélye az nagyin nem stimmel;
egyfelől; ennek az újra-számlálásnak az a nagy trükkje, hogy ez megint egy határozat, ami újabb fellebbezési procedúrát indíthat el,
másrészt; mindenkit megnyugtatok Dávidka – ahogy az uncsi bratyó is tette – évekig ezen fog pörögni balhéról balhára göngyölve a gyűlölet-hullámait! =))
Pálinkás Pál
@szaboria1: a nevetséges az hogy az ellenzék ezt a biciklis buzzancsot támogatta...az emberek nem karácsonyra szavaztak, hanem a fidesz ellen,..ergo,akárkit állíthattak volna, az eredmény nagyjából ugyan az..
Szegény Dzsoni és Árnika
Az a baj, hogy undorodom Karácsonytól, anyuci kedvenc mosolyalbum fiacskájától, és sajnálom azokat, akik csak azért szavaztak rá, mert ellenzéki! Gyur... mindenki Ferije óta tudjuk, hogy az ellenzékiség nem garancia a jóságra!
Dr. Proktor
@Szegény Dzsoni és Árnika: Lehet, hogy az ellenzékiség nem garancia a jóságra, sőt biztos, de az is biztos, hogy a fideszség viszont garancia a lopásra, a lenyúlásra és az elnyomásra!
Szegény Dzsoni és Árnika
@Dr. Proktor: Fékek és ellensúlyok - erre sem képes az ATV-n magával/magukban jót vitatkozó saját lábukba lőtt hányadék, magukat baloldalinak hazudó ellenzék!
Pusztai
Tényi elvtárs ügyeletes törvényőr már hegyezi a pennáját!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.