Több híresség is megdöbbenésének adott hangot a március 15-i, budapesti ünnepségek kapcsán - Elfogadhatatlannak tartják, hogy egy demokratikusnak nevezett országban nem élhet a lakosság a szabad vélemény-nyilvánítás jogával.

Forrás: ma.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gondolkodo
@Evikati: Minden, az állammal, működésével kapcsolatos vélemény: politizálás. Szidom a kenyér árát? Politizálok, mert a megélhetésemre kapott keresetem hasonlítom össze az arra szükségessel.
Mindenki politizál, ki erre, ki arra az oldalra. Nekem az nem tetszik egyik oldalon sem, hogy ha bármit közölni akarnak a sokasággal, előhúznak a kalapból egy ismert, addíg "politika mentesnek" tartott személyt, és Vele mondatják ki, amit Ők akarnak kimondani!
Ha bármelyik párt főmuftija nyilatkozik, a polgárok egy része már csak azért nem hallgatja meg, mert annak a pártnak embere. Ha egy ismert és szeretett, de eddíg politikával nem összeköthető ember nyilatkozik, arra odafigyelnek. "Lám, lám, Ő is ezt mondja" és ezt mindegyik párt kihasználja. A párt tőkét kovácsol az ismert ember nyilatkozatából.
Hol vannak a pártok eddigi szinész-szószólói? Meghasonlottak, eltűntek a különböző ideológiák hangadói közül.
Különben is, ha nekem egy -bármelyik!- párt közölni akar bármit is, tegyék embereik, ne mások ismertségét, szeretettségét kihasználva és Őket előtérbe tolva közvetítsenek!
Nos tehát, suszter maradjon a kaptafánál!
Evikati
@gondolkodo: Én nem vagyok abban biztos, hogy ezeket az embereket valamelyik párt kérte fel arra, hogy "szócsövük" legyen. Ők a színpadon szerepelnek, a hétköznapi életükben pedig ugyanolyan emberek mint mi. Van véleményük. Ha engem megkérdezne egy újság én is elmondanám a véleményem. Volt már rá példa, pedig nem vagyok híresség.
gondolkodo
@Evikati: Lehet, nem kérte fel. Tudtuk nélkül lesznek szócsövek, amik a párt malmára hajtják a vizet. Ez az eset a nyilatkozó részére még rosszabb.
Evikati
@gondolkodo: Én is ilyen vagyok! Az egyik párt malmára hajtom a vizet a véleménynyilvánításommal. Elmondom, hogy a többi miért nem tetszik:-) De miért baj ez? Nekem nem ellenszenves ez a "politizálás".
gondolkodo
@Evikati: Ha nem vagy pártaktivista, személyszerint Rád nem is fognak hivatkozni. Viszont lehet, hogy némelyik hírességnek (nem celebnek!) a későbbiekben kellemetlen lehet nevének emlegetése.
A vélemény nyilvánításának szabadsága szent dolog. Sajnos, az is visszaélhet vele, akinek javára történt.
Evikati! Nem ragozom tovább Üdvözlet és jó volt megbeszélni a dolgokat. gondolkodo
Evikati
@gondolkodo: Köszi, kellemes beszélgetőpartner voltál:-)
Azért elgondolkodtam a szavaidon!
Üdvözlet neked is és szép napot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.