Ha komoly a baj, az orvos gyakran műtétet javasol. Ám ez maradandó hegekkel és fájdalommal jár, amitől mindenki tart. Ugyanilyen operációt azonban más dimenziókban is végre tudnak hajtani a pszi sebészek, anélkül, hogy egy ujjal is hozzánk érnének.

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gondolkodo
@ugyeugye: Nem egészen úgy értem, hogy a gyógyulni vágyó válasszon! -legalábis ha jól akar választani.
Ma már vannak olyan technikai módszerek, amik használatával jobban behatárolható egy-egy nyavalya!
A csontkovács tudja értelmezni a Röntgen-felvételt és ne akarjon egy csigolya-nyulványtörés esetén masszírozással és "Akkor hat, ha fáj" jelszóval gyógyítani!
Ha tumor okoz fejfájást (kimutatása: CT, MRI), a halántékk simogatása nem sok javulást hozhat még akkor sem, ha a beteg hisz a kezelésben és erősen gyógyulni akar!
ugyeugye
@gondolkodo: értelek. és igazad van.
csak a dokik nem nagyon nyitottak a keleti orvoslásra - sajnos.
gondolkodo
@ugyeugye: ...és a beteg hal bele.
Üdv!
masterboy
@ugyeugye: a magyar dokik csak abban hisznek,amit az egyetemen tanultak.Van egy belgyogyasz haverom,kis hijan ossze is vesztunk,mert szerinte,szerintuk a keleti gyogymod vacak,az nem az igazi,es el is utasitjak.

ugyeugye
@masterboy: hát pedig pár ezer év óta gyakorolják a keletiek...
Diamont Frost
A pszi sebészet az európai kultura számára egy primitiv nép hókusz-pókusza ,csalása! Pár éve még ezen kategoriába tartozott az akkupunktura kezelés is! Eljön az idő,amikor kénytlen lesz a "müvelt "orvostársadalom azt is elismerni,amit nem ő talált ki,hiszen sok-sok emberen bizonyitott,és hatásos!! Persze akad csaló kókler is!
100 évvel ezelőtt ki hitte volna a TV-t, a mobiltelefont,a skyp-t, vagy azt,hogy egy Boing csak "ugy"felszáll!! Az agyunk néha indololarlanul is korlátolt.....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.