Hullámsírban végződött egy Duna-parti autós randevú. A 15 éves Edina megfulladt, miután 20 éves szerelme, István kiszállt az autóból, de nem húzta be a kéziféket, és az autó a folyóba gurult. A fiú megpróbálta megmenteni Edinát, de nem tudta. A rendőrség halálos baleset gondatlan okozása miatt indított nyomozást.

Forrás: borsonline.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Evikati
@adsl70: Ez valóban ízléstelen megjegyzés részedről! Nem azért, mert rasszista vagy! Meghalt egy ember:-(
adsl70
@Evikati: Kati az elet meg nalam is izlestelenebb. Es ez csak amit igy hirekbol tudhatunk meg.
Akkor kezdjunk gondolkodni: gyerek, viz, auto, dugas, lejto = ember halala. A szulok mennyire izlestelenek amikor tudtak a gyerek korat es azt is, hogy minek mentek oda a fiuval ? Ha elfogadjuk a gyerek korat nem tudjuk a fiueval szinkronba igazitani es azt mondom a szulok nyiltan asziztalatak egy pedifilnak akkor is izlestelen vagyok, vagy az elet produkal ilyet.
Kati a te gyerekedet engedned iylen helyzetbe..?
Evikati
@adsl70: Nem feltétlenül szexelni akartak. Ezt honnan tudod? Ma már ez nem rendhagyó és elítélendő, ha egy 15 éves lánynak udvarolgatnak.
Én is szerelmes voltam 15 éves koromban, de akkor más idők jártak.
Itt most nem is ez a lényeg. Ismételni tudom magam, meghalt egy fiatal és ez tragikus.
adsl70
@Evikati: Ha " aludtal autoban.." akkor tudhatod hogy a valto es vagy kezifek mindig utban van. Na ezert nem volt a kezifek felhuzva mert akkor tuti valakinek a fenekeben kot ki. Az auto szerintem 1 vagy illetve hatramenetben volt. Ezt igazolja a nem kettejukkel gurult a lejton be. Sebessegben volt csak gondolom a fiu kiaszallt a lany pedig feszkelodott es veletlenul meglokte a valto kart a labaval. Vagy mas forumok szerint szerelemfeltesbol ...
De igazad van tenyleg minden fiatal es ember halala tragedia.
adsl70
blikk.hu : www.blikk.hu/napilap/?article_id=139878
es a kep a kocsi jobb oldalarol :
static.blikk.hu/db/0A/FE/d00040AFE34bda709095f.jpg
es a part:
static.blikk.hu/db/0A/FC/d00040AFC4a91342e5d16.jpg
forras blikk:
"Olivér kiszállt, hogy könnyítsen magán. Mire visszafordult, már csak azt látta, hogy a jármű szerelmével együtt lassan elmerül a habokban. Kétségbeesetten vetette magát az autóban ülő lány után, de nem tudott segíteni rajta: mindkét lába görcsöt kapott, és kénytelen volt kievickélni a partra. Ekkor ért oda Weisinger Zsolt (35). – A fiú egy szál alsónadrágban, csuromvizes pólóban térdepelt a földön, és sokkos állapotban kiáltozta: „Megöltem egy embert!” – idézte fel a megrázó perceket a szemtanú, aki Olivértől azt is megtudta: a srác járó motorral, üresben hagyta az autót. Mielőtt elhagyta az autót, Olivér állítólag szólt a lánynak is, hogy szálljon ki vele, de ő inkább a kocsiban maradt. Edina alig tudott úszni, így bár kikászálódott a kocsiból, a partra már nem ért ki.." itt valami nagyon nem kerek. lany kabatja oda van zarva akkor most mi is van?
Evikati
@adsl70: Még nem aludtam autóban, nem is feküdtem, sőt nagyon ritkán ülök is benne. Nincs autónk.
Jelentkezz nyomozónak, nagy hasznodat vennék az elméleteiddel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.