Saját kollégájának köszönheti Hajdú Péter, hogy vizsgálat indult ellene – tudta meg a Bors televíziós berkekből. A producer tisztában van vele, hogy sikerei miatt sokan irigylik a szakmájában, de nem fél az APEH–től, tiszta lelkiismerettel áll a vizsgálat elé.

Forrás: borsonline.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szolidka
Erre csak annyit tudok mondani, hogy nekem is volt APEH vizsgálatom. A becsületesség teljes tudatában higgadtan álltam elébe. Egy könyvelői hiba miatt - ez utólag be is bizonyosodott-mégis potom 600.000.-Ft lett a bírság. Mondanom sem kell, a könyvelőm mosta kezeit és pedig azóta is nyögöm. Ennyit a tiszta lelkiismeretről
Evikati
@szolidka: hát akkor a könyvelőd megbukott rendesen!
szolidka
Evikati:-) ...de a tanulópénzt nekem kell fizetni:-(((((
adsl70
@bakokati: .." rektalis alpinista..." ez a mai nap mondata :)
Szerintem a multjabol nyultak utanna, mert rolla is keringetek pletykak a kezdo es nonemu nokrol es " sztarcsinalo divany.." es ugye producer is ami szinten elvileg elet/halal ura a bulvar iparban. Vagy egy ugyesen kiturt regi uzleti ember aki igazan tudja mitol kerek a buksza.
adsl70
aaa most olvasom csak nem igazan linkelheto a blog :( de erdekes a postok es a fejtegetesek..
Egy revizor adta be kozerdekube... megoldas ha sikerul nekik valamit buntetni akkor az majd jelentkezik az idei evben is mint plusz teljesites es ugye tudjuk a tavaji evben 14milliardal tobbet szedtek be es maguknak adtak is szep jutalamt.
Tehat az APEH minden dolgozija erdekelt a sztarok es nagy emberek mazsalasaban mert ugy is a jutalom alapjukat novelik vele .... nem is orult otleztek ezek ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.