Szorult helyzetbe került a két beszélgetős műsor, Joshi Bharat és Mónika show-ja is. A két produkció ellen ugyanis egyre több panasz érkezik; leginkább amiatt, mert mindkét műsor délután megy, így gyerekek is láthatják. Az ügy olyan méretet öltött, hogy az ORTT vizsgálja a show-k ellen érkezett panaszokat.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Helmeczi Krisztián
@Evikati: Itt a propelleren mindenki ismer mindenkit :D
Evikati
@Helme: Ezt hogyan gondolod? Én valóban sok hírességet ismertem, és ismerek. Ezekre büszke is vagyok! Itt már (régebben) elmondtam, hogyan telt a fiatalságom színházi gyerekként. A mai fiatalokat pedig a családom és baráti köröm által ismerem. Tudnék mesélni!:-)
ugyeugye
@Helme: ha olyan körökben mozog, akkor igen ;)
Helmeczi Krisztián
@Evikati: Nemtudom, már megfigyeltem, hogy a Propelleren a felhasználók többsége ismeri személyesen a magyar celebréteg egy részét. Valahogy ilyen közösség alakult ki :)
Mesélj :)
Evikati
@Helme: Itt most nem hiszem, hogy alkalmas lenne! Akikről mesélni tudnék a korodnál fogva te nem is ismerheted őket. Sajnos sokan már nem élnek, de "dokumentálni" tudok pár érdekességet:-) A fiatalokról meg itt most nem szabad:-)
Diamont Frost
A Mónika show jelentős változáson ment át, régóta figyelem. Eleinte érdekes ,valóban megbeszélésre méltó témája volt,meg lehetett nézni. Mióta beszállt Joshi B. is egyazon időben,minősithetetlen lettél Mónika! És már kezeni sem tudod azt a sok putriból kihozott kisebbségit,akik köszönés helyett a széket vágja a vitapartneréhez, aztán ilyen bemutatkozás után jön a "beszélgetés".... mindenki egyszerre,torka szakadtábnól visitva,orditva a legocsmányabb káromkodásokkal "cizellált" stilusban......lefogóemberek nélkül teljes lenne a pankráció!!! Most már EZ aTRENDI?? Lehetőleg minél brutálisabb annál jobb mert nagyobb a nézetség....
Csakhogy: "le stille se lomm"" vagyis: a stilus az ember.ÉS ez a stilus ugylátszik elérte a béka fenekét

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.