Szorult helyzetbe került a két beszélgetős műsor, Joshi Bharat és Mónika show-ja is. A két produkció ellen ugyanis egyre több panasz érkezik; leginkább amiatt, mert mindkét műsor délután megy, így gyerekek is láthatják. Az ügy olyan méretet öltött, hogy az ORTT vizsgálja a show-k ellen érkezett panaszokat.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vukkocska
A Joshi Bharat műsoránál nem érzem, hogy a gyermekek veszélyeztetve lennének. Az ott megjelent fazonoktól inkább. A Mónikánál már nem vagyok ennyire biztos. Persze, ez utóbbinál hülyéskedtem. Szerintem az sem káros. Azért megnézem azt a gyereket, aki ezt a műsort nézi. Ott akkor eleve baj van. Számukra sokkal több hasznosabb, vagy kevésbé hasznos műsor van. Nem beszélve a számítógépről.
zsolti
szerintem inkább nevelő hatású, hogy "na csak ilyen ne legyek"
ditke27
Szerintem nem hiszem,hogy ez lenne káros a gyerekekre mivel rengeteg olyan mese van,amit inkább vizsgálhatna az ORTT,ja és egyébként a délutánt szerintem normális családnak nem igazán a tévé előtt kellene tölteni hanem mondjuk kicsit beszélgetni ,játszani megbeszélni gyerekével milyen volt az óvodába ,suliba stb.Ezt már megint ráérő emberek találtak ki,hiába ez jellemzi Magyarországot mindig másnak a dolgaiban kell áskálódni.
Evikati
Ezek a műsorok (már amennyire én ismerem őket) a felnőttekre is károsak! Néha belekattintok, vagy itt a neten látok jeleneteket. Igénytelenség és közönséges, trágárság. (És fogatlanság:-))
Helmeczi Krisztián
A Mónikában is elég érdekesen gyűjtik a szereplőket. Igazoltatás, selejtes szerződés stb... Ha meg nincsen olyan balek akit be tudnának hívni, akkor hozzányúlnak a spájzsztatisztákhoz, akik ugranak , hogy egymásnak ugorjanak.
Evikati
@Helme: Valóban? Honnan tudod? Statiszták is vannak?
Helmeczi Krisztián
@Evikati: Az egyik ismerősöm is benne volt a Mónika show-ban. Egyedül él van 3 gyereke. Igazoltatták őt majd behívták egy elbeszélgetésre és felajánlották neki, hogy segítenek. Majd odanyújtottak egy papírt amit aláírt. Selejtes volt azaz szinte olvashatatlan volt de olyan lelki állapotban vitték oda, hogy nem is gondolkodott, így aláírta.
Azt meg onnan tudom, hogy a szomszéd utcában lakó nő, az ezzel foglalkozik. Össze is verekedett egy pasival a Mónika show-ban. Elméletileg az a pasi akit megütött a férje volt és megcsalta. Csak, hogy nem is ő a férje :) . Jobb nézettség több pénz...
Szánalmas az egész. Joshi b(h)arát öntömjénező sms csíkjáról pedig inkább nem is mondanék semmit. Próbaképp beküldtem egy üzenetet. Hát moderálták. De elég érdekesen...
Evikati
@Helme: Köszi Ezt azért nem gondoltam volna! Igaz, hogy nem is foglalkoztam ezekkel a műsorokkal. Más az érdeklődésem. Jogi útra nem lehet terelni ezt a sok átverést?
Helmeczi Krisztián
@Evikati: Nem véletlenül vizsgálódik az ORTT.

Egyébként nekem a Balázs show kifejezetten tetszett.
Evikati
@Helme: Én Balázst ismerem személyesen. Nem vagyok elfogult, de az egyik legtehetségesebb fiatal a TV-ben. A műsorait nem néztem, de tudom, hogy folyamatosan tanul, műveli magát és nem beképzelt.
Helmeczi Krisztián
@Evikati: Itt a propelleren mindenki ismer mindenkit :D
Evikati
@Helme: Ezt hogyan gondolod? Én valóban sok hírességet ismertem, és ismerek. Ezekre büszke is vagyok! Itt már (régebben) elmondtam, hogyan telt a fiatalságom színházi gyerekként. A mai fiatalokat pedig a családom és baráti köröm által ismerem. Tudnék mesélni!:-)
ugyeugye
@Helme: ha olyan körökben mozog, akkor igen ;)
Helmeczi Krisztián
@Evikati: Nemtudom, már megfigyeltem, hogy a Propelleren a felhasználók többsége ismeri személyesen a magyar celebréteg egy részét. Valahogy ilyen közösség alakult ki :)
Mesélj :)
Evikati
@Helme: Itt most nem hiszem, hogy alkalmas lenne! Akikről mesélni tudnék a korodnál fogva te nem is ismerheted őket. Sajnos sokan már nem élnek, de "dokumentálni" tudok pár érdekességet:-) A fiatalokról meg itt most nem szabad:-)
Diamont Frost
A Mónika show jelentős változáson ment át, régóta figyelem. Eleinte érdekes ,valóban megbeszélésre méltó témája volt,meg lehetett nézni. Mióta beszállt Joshi B. is egyazon időben,minősithetetlen lettél Mónika! És már kezeni sem tudod azt a sok putriból kihozott kisebbségit,akik köszönés helyett a széket vágja a vitapartneréhez, aztán ilyen bemutatkozás után jön a "beszélgetés".... mindenki egyszerre,torka szakadtábnól visitva,orditva a legocsmányabb káromkodásokkal "cizellált" stilusban......lefogóemberek nélkül teljes lenne a pankráció!!! Most már EZ aTRENDI?? Lehetőleg minél brutálisabb annál jobb mert nagyobb a nézetség....
Csakhogy: "le stille se lomm"" vagyis: a stilus az ember.ÉS ez a stilus ugylátszik elérte a béka fenekét

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.