Mint azt korábban megírtuk, Kálomista Gábor producer (Csak szex és más semmi, Kaméleon) barátai segítségével dokumentumfilmet forgat a meggyilkolt kézilabdázóról, Marian Cozmáról. Az MTI most friss információkat közölt a projektről. A film a Szíven szúrt ország munkacímet kapta, és az alkotók nem csak hagyományos dokumentumfilmes eszközöket alkalmaznak készítése során, hanem színészek segítségével rekonstruálják is a megtörtént eseményeket. Oroszlán Szonja a film forgatásánA veszprémi gyilkosságot egy tapolcai pinceklubban és környékén vették fel. Cozmát Czapkó Antal, a szombathelyi Weöres Sándor Színház színésze alakítja, akit legtöbben a Csak szex és más semmi török büfésfiújaként ismerhetnek. Cozma barátnőjét Oroszlán Szonja játssza, Csányi Sándor, Pindroch Csaba és Szabó Simon pedig Cozma csapattársait formálják meg. A film végül két részes lesz. Az elsőben szerepel a Kálomistáék által készített 80 interjú vágott változata, valamint a rekonstruált jelenetek; ezt a tervek szerint április végén mutatják be az új Veszprém Arénában, majd Budapesten. A második rész a bűnügyi tárgyalás menetét követi majd egészen az ítélethirdetésig. A film elkészítésében Kivés György, Csillag Manó, Vecsernyés János és Babos Tamás működnek közre.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edy Andre
Ez a film már most fáj nekem. Leforgatják rohammunkában, hogy azért az alapsztori ne vesszen teljesen a feledés homályába. Ettől persze nagyon szar lesz, de talán egy kis nyereség még lehet rajta.

Meg amúgy hogy lehet filmet forgatni úgy, hogy nem is tudjuk, pontosan mi és hogyan történt? Tényleg kíváncsi vagyok a végeredményre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.