A jogásznő a HC-s középtempók némelyikére még bólogatott is!

Feltöltő: holdrablo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vukkocska
Lehet, hogy jobban tenné, ha továbbra is az együttessel lépne fel, és nem égetné Magyarországot az EU-ban. Ugyan a jelenlegi állás szerint nem is fog kijutni, így jobb, ha a szerződését már most megköti az együttessel, mert most még érdekes a személye :)
nyirtass
Aki a "szabadságot hergelésnek" éli meg, annak már tényleg nincs lejjebb!!
Még akkor sem, ha a jelenlegi akármelyik pártnak a jólfizetett tollforgatója.
Az ilyen cikk szerzőjének megvan a szabadságjoga, a pénze, nem nélkülöz semmit AZ ÉRTELMEN KÍVŰL!
Nagyon tudom sajnálni az ilyen önkritikátlan, fizetett firkászokat. Értelmi színvonalát minősíti az írása.
tsabeeka
@nyirtass: te a jelenlegi akármelyik pártnak vagy a jól fizetett tollforgatója? öjajj, miket is kérdezek, hiszen még kopogtató cédulákat is gyűjtesz neki.
paparazzi
Hát igen. "Holdrablónak" vagy nagyon unalmas az élete, hogy mással se foglalkozik, mint Morvaival vagy fizetik ezért. De mindegy is lenne ha nem emelnék ki állandóan firkálásait.
vukkocska
@nyirtass: látod, tényleg nincs lejjebb. Én éneklésről, Te hergelésről írsz. Kis firkászom, Téged ki fizet??? Ha más a vélemény, az csak fizetett firkász lehet, a Te véleményed úgy látszik, megdönthetetlen.
tsabeeka
@paparazzi: hehe, szeretem, amikor valaki olyanban állít fatális baromságot, amit könnyen lehet ellenőrizni. vicces.
a holdrabló blog mintegy 400 posztja közül 26-ban van egyáltalán leírva, h morvai, ezek közül kb 10 olyan, amiben nem csak említve van, hanem valóba vele foglalkozik. ez ugye mintegy 2,5%. ennyit arról, hogy "mással sem foglalkozik". lehet mást fikázni, csak legalább ne úgy tedd, hogy a következő percben saját magadba szúrod a tőrt.
holdrablo
@tsabeeka: Wow! Köszönöm! Ez elég konkrét, legalább én is tudok valami érdekeset a blogomról. :)
paparazzi
@tsabeeka: Őszintén szólva most néztem meg először a főldalát ennek a szájtnak. Ezek szerint valóban ennyiszer írt Morvairól, igaz pont ezek kaptak itt kiemelést :) No nem mintha a többi poszt sokkal másabb lenne. Semjén, Orbán jobboldali politikusok pocskondiázása stb.
tsabeeka
@paparazzi: "Őszintén szólva most néztem meg először a főldalát ennek a szájtnak." hát akkor talán ne is vitatkozzunk róla így tovább, udvariatlannak érezném a versenyelőnyömet.. :)
paparazzi
Az meg hoy ki szúr magába tőrt lehetne vitatkozni. Magatokat függetlennek állítjátok be mégse hívtok meg Semjénen kívül más jobboldali politikust. És állandóan az ilyen igénytelen jobboldalt lejáratni próbáló posztokat nyomjátok.
nyirtass
@holdrablo: Nem szólnék hozzá a "művedhez", ha nem lenne ezen a lapelosztón.
Magamtól "ilyen" oldalakra nem mennék fel, /kivéve, ha erre provokálnak/
@tsabeeka: Lehet, hogy a 400-ból csak 26 foglalkozik Morvaival, de mind a 26 helyet kapott a propelleren.
Amit ide oszt valaki, azt azért teszi, hogy nézzük meg és mondjunk véleményt róla.
A véleményemet már kifejtettem, téged pedig üdvözöllek.
ugyeugye
sztem sok írás helyet kap itt a propelleren, én pont ezért szeretem. aztán mindenki válogassa ki, h neki melyik tetszik. nem kötelező véleményt mondani, és főleg fölösleges felhúzni magunkat ezeken.

Amúgy meg a szomszédomról mégsem írhat blogot Holdrabló, mert rajtam kívül senki nem olvasná el. Attól kerek a világ, hogy másképp látunk dolgokat. Én nem utálok senki azért mert szereti Gyurcsányt, Bajnait vagy Morvait esetleg Csurkát.
orogordog
@tsabeeka: Te miből is élsz.(Szélkakas)
Sokan ingyen nyomjuk, de te pénzért.
Cáfold meg ha tévedek.
orogordog
@ugyeugye: ,
Hogy lehet valaki olyan ki egyensúlyozót mind te?
Hogyan csinálod?
tsabeeka
@paparazzi: semjént még sosem hívtuk meg. egy élmény veled vitázni, mikor egyik téves állításból esel a másikba. én itt talán be is fejezem, tényleg udvariatlannak érzem a továbbiakban. nem jó érzés, amikor az embernek folyamatosan nagyon igaza van.

@nyirtass: örülök, ha ennyire figyeled a propellert, hogy 1 évre visszamenőleg tudod, hogy mikor mi volt kint. jó a memóriád :) egyébként bárki beküldhet bármit (ahogy szokott is), nem szoktunk tartalmat törölni, hacsak nem nyílt kurvaanyázás az egész. aztán pedig te vagy más bármelyikhez hozzászólhat egyet, kettőt, sokat, és így bármelyik szerezhet olvasottságot. ez a lényege.
tsabeeka
hja, és minden hozzászólással növeled az eredeti oldal látogatottságnövelésének esélyét is, ugyanis a sokat kommentelt cikkekről többet mennek át az eredetire. szóval sztem holdrabló csak örül ennek a terjedelmes vitának :)
orogordog
@tsabeeka: Kezdünk békések lenni.
Tartalommal kapcsolatba igazad van 100% minden fen marad, nem töröltök semmit.
holdrablo
Szép reggelt!
@tsabeeka: Örülök, persze, de van egy kis keserűség bennem. A poszt, amit beküldtem, egy vicces valami. Még csak nem is a komoly kategória, inkább egy érdekesség. Hogy ekkora őrjöngést váltott ki, az meglepett. (Főleg a Holdrabló Blogon) Elfelejtettük a humort, emberek, elfelejtettünk nevetni. És egy olyan országban, ahol nevetés helyett egymás torkának ugranak az emberek, ott rossz irányba indulnak a dolgok. Ez sem vicces.

A "fizetett firkászokra" visszatérve. Ez egy nagyon szép és költői megfogalmazása annak, amikor egy blog ellenzői nem tudnak kategóriát alkotni, de ezt bevallani sem akarják. Ilyenkor jön ez. Ami - bocsánat - egetverő baromság. Hazánk blogszférájában elég alaposan be lehet lőni, mely blogok kapnak pénzt, ám ők is inkább gazdasági, nem pedig politikai tevékenység részeként. Ha itt mindenki bértollnok lenne, akire rásütik, kiderülne, hogy a pártköltségek 90 %-a blogokra megy el.

Szegény Hofi, ha látná, hová veszett az ország humora, elmenne a kedve a színpadtól.

A tegnapinál szebb, nyugodtabb napot! :)
latorkuvasz
@holdrablo: te minden nap horgászni jársz? :-)
orogordog
@holdrablo: Tejesen egyetértek veled.De el olvasod ezt a sok hozzá szólást.Én csak kicsit durvában válaszoltam. Tsabeekate: "a jelenlegi akármelyik pártnak vagy a jól fizetett tollforgatója?"
Nem nekem írta csak nekem nem tetszett.
Biztos észrevetted hangulatot én is tudok kelteni!

Szép napot mindenkinek!
tsabeeka
@orogordog: talán ha visszaolvastál volna eggyel, akkor észrevehetted volna, hogy mire reagáltam,

nyirtass tegnap, 14:13
Még akkor sem, ha a jelenlegi akármelyik pártnak a jólfizetett tollforgatója.

nem nekem írta, csak nekem nem tetszett.
orogordog
@tsabeeka: Értem én, de nem hagytad ki.

Lassan inkább politika bírálóvá válok.Azt nem kerülők efféle szócsatákba.(ne, hogy kitekerd eztttettt)
paparazzi
@tsabeeka: Igazad van Navracsicsot akartam írni. Illetve volt még egy mdf-es de az a párt már 1-2 éve nem számít jobboldalinak.
paparazzi
Egyébként ahogy látom általában nem szokott igazad lenni. Szóval le lehet szállni a magas lóról.
orogordog
@vukkocska: Politikusaink együtt égetik az országot.Nézd meg mit művelnek. De ki lesz helyettük mer ép eszű ember ez nem vállalja. Ekkora anyagi és erkölcsi hiányt 10-év alatt sem lehet helyre hozni.
Rockxy
@orogordog: "Csak" a "demokráciát" kéne egy időre felfüggeszteni:
rockxy.extra.hu/
orogordog
Megnéztem. Egyetértek vele. Ez a lényeg.
tsabeeka
@Rockxy: én csak azt nem értem, hogy ha valaki diktatúrában látja a megoldást, akkor miért kéri számon mondjuk a rendőrségtől vagy akármelyik kormánytól a demokratikus megoldásokat?
Rockxy
@tsabeeka: Én a nagytőke elleni diktatúráról álmodozom.
Amihez szükséges lenne többek között a hadsereg támogatása is.

Mostantól várom, hogy becsukjanak Budaházy mellé.
ugyeugye
@orogordog: tegnap, 23:02 – válasz erre
üzenőfal :)

orogordog
@tsabeeka: "kormánytól a demokratikus megoldásokat"
Hol itt a demokrácia szerinted.
Rendőrség szerintem sem volt túl az inennden.
De a politikusok igen. Állam csőd helyzetbe hozták az országot ez a demokrácia. Azt MSZP házon belül csereberél. Ez mi???
orogordog
@Rockxy: Ernyiért még talán nem. De ha ezt meglehetne oldani, minek hívnánk?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.