Szombaton Győrben kezdődik Ákos jubileumi koncertsorozatának második felvonása, amely a hatalmas sikert aratott tavalyi Ákos 40 című turné folytatása.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
narziss
@Evikati: Zoránt én annyira nem, csak Dusán szövegeit: Kell ott fenn egy ország; Apám hitte - leginkább ezt a kettőt. :)
Evikati
@narziss: Képzeld, az unokámék karácsonyi előadáson a "Kell ott fenn egy ország"-ot énekelték, én meg végigbőgtem. Olyan megható volt a sok kisgyerek szájából hallani.:-(
Én úgy szeretem őket kettesben. A Metró klubba sokáig jártunk. Közvetlen volt és kedves. Ez akkor nekünk nagy élményt jelentett. Szubjektív vagyok vele szemben.
narziss
@Evikati: Hát azt nem csodálom... Bár azt nem tudom, a szövegből mit fognak/fogtak fel olyan kis gyerkőcök, de a dallam körbeöleli és nem ereszti egykönnyen az embert, abból biztosan ők is megéreztek valamit (sokat).

Engem is mindig megríkat, onnan főleg, hogy "Mit tudnak ők, a repülők, a szívük jég, csak jég..." Zoránnak a hangja, előadásmódja kevésbé, a személyisége inkább szimpatikus: nyugodt, higgadt, kimért, töprengős alkatnak tűnik, aki ráadásul szerény és alázatos művész. :)
Evikati
@narziss: Neked tettem fel az előbb említett számokat és így kívánok neked vidám vasárnapot!:-)
narziss
@Evikati: Hasonló szépeket, jókat - jó zenéket hallgatva - viszont! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.