A gyermekek igényeihez szabva és új befejezéssel játsszák idén júliusban a Bayreuthi Ünnepi Játékokon A bolygó hollandit. Richard Wagner operáját először adják elő ilyen formabontó módon, kifejezetten a legifjabb közönségnek szánva, szövegében és zeneileg is átalakítva - közölte Alexander Busche, a Wagner gyermekeknek elnevezésű projekt vezetője kedden Berlinben.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

latorkuvasz
ez milyen már? új befejezéssel??? bacc, akkor nem ezt kell játszani...
kiwi
meghallgatnám azért... remélem, nem olyan, mint a kötelező olvasmányok 5 percben c. nagytudású kivonatgyűjtemény. mert akkor tényleg semmi értelme az egésznek.

egyébként én nagyon támogatom a kisgyerekek komolyzenével való ismerkedését, szerintem igazán sokat adhat érzelmi fejlődésükhöz. sajnos a 3 éves kislányommal még nem járhatok komolyzenei koncertekre, mert túlságosan érzékeny a komorabb hangulatokra, keservesen sírva fakad a borongósabb részeknél, és azt mondja: "félek tőle, gonosz zene". :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.