Márciusra tervezett kirándulásunk csúszott egy kicsit, de ma végre beteljesedett kívánságom és vonatra ültünk. Szeged - egyik kedves városom - mint oly sokszor már, a művészetek kedvelőinek egyedülálló programot ígér. A huszadik század kultuszfigurájának Andy Warholnak több mint 70 híres szitanyomatát tekintheti meg a kiránduló.

Forrás: tudtad.blog.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ugyeugye
Tegnap voltam egy rendezvényen, ahol a tőzsdepalota (MTV-székház) tulajdonosai a kanadai nagykövet és az USA nagykövetségének első küldöttje volt jelen. Mindenki totál ki van nyúlva Magyarországtól, Budapesttől. De a legnagyobb döbbenetet az idős építész váltotta ki belőlem, aki sajnálattal beszélt a belül 80%-ban elpusztított épületről, boldogan a tavaszról, arról, h milyen gyönyörű itt minden - és hogy a történelmi értéke miatt milyen nagy alázattal tölti el a feladat, amit kapott.
Szóval el kell gondolkozni - valóban.
Evikati
@ugyeugye: Szegedig az út egyébként nem túl látványos bizonyos időszakokban. Nincsenek hegyek, csak szántók, falvak, telepített erdők. Nagy szárazságban, vagy magas talajvíz miatt a növények, erdők, mezők nem nyújtanak ilyen látványt, mint most, tavasszal. Fantasztikus élmény volt, mert ennyi virágzó orgonabokrot és gyümölcsfát még nem láttam egyszerre. Az őzekről nem is beszélve. Sok kincset rejteget ez az ország, de néha a szemünktől nem látjuk:-)
Igen, külföldiek látják ezt és csodálkoznak sokszor, hogy miért vágyakozik el az országból sok magyar ember.
ugyeugye
@Evikati: a tavasz gyönyörű - és sok éve idén tényleg van részünk benne! én is nagyon élvezem.
Evikati
@ugyeugye: Szép, vidám, derűs tavaszi napokat kívánok neked!
Végre felvehetem a tavaszi cuccaimat is. Vagy téli, vagy nyári volt eddig. Átmenet nélkül:-)
Evikati
A kiállítás május 7 -ig tart nyitva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.