Egy vandál kislány örült módon biciklijével a békésen álldogáló romák közé hajtott! A kislány vandalizmusát, és a száguldó bicikli sebességét jól szemlélteti, hogy még saját maga is ujját törte a becsapódáskor. A száguldó bicikli rémületes gyilkos ereje elől az utolsó pillanatban elugró békés fiatalok, végül kezükkel lefogva próbálták csitítani a tovább tomboló kislányt, de végül érezve a helyzet súlyosságát, és életük veszélyeztetettségét végül életüket mentve menekültek a helyszínről. A rendőrség vizsgálja, lehet e köze a kislánynak a többi romák ellen elkövetett erőszakos bűncselekményhez, továbbá közölték, 50 millió forint jár annak a nyomravezetőnek, aki segíti feltárni annak a bűnszervezetnek a további szálait, aminek vélhetően a kislány is tagja lehetett. A kislány jelenleg előzetes letartóztatásban várja, amíg a kormány dönt és visszaállítja a halálbüntetést, hogy a bíróság végül kellő módon megbüntethesse tettéért.. (álhír)

Forrás: propeller.hu
Feltöltő: mariomartinez
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
menasagh
Ez a cikk, a cigányok ügyvédjének a replikáját vázolja.....
mariomartinez
@menasagh: Nem akartam tippeket adni, de tényleg jó védekezés lenne, hogy hogyan került biciklivel a 8 roma közé...:( De attól félek addig el se jut az ügy, hogy ügyvédre legyen szükség.
vasasandrea
Bizony. Mindenki tudja, ha van szemben egy csapat roma, akkor saját érdekünkben messziről ki kell őket kerülni.
eutanazia
@vasasandrea: nincs mindig lehetőség arra, hogy elkerüld. Aztán meg most egy 8 azaz nyolc éves gyerkről mondasz badarságot. Senki nem úgy neveli a gyerekeit, hogy ha meglátod a cigányokat kerüld ki őket!
jband
@eutanazia: Én már az oviban is tudtam, hogy ki kell őket kerülni, nem kellett tanítani. Vannak az embernek ösztönei. Az újszülött őzgida sem sétál be a hiénák közé..
gondolkodo
@menasagh: Ráadásul kimaradt az a lényeges dolog: mivel a védekező fiataloknak lövésük sincs Newton törvényeiről, ezért a kilány álla ORVUL megütötte egyikőjük öklét!

Sírva vígad a magyar!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.