Milánó ma már nem csak Leonardo da Vinci Utolsó vacsorájáról, az opera fellegváráról, a Scalaról, divatházairól, két rivális futballcsapatáról és azok drukkereiről, hanem a bűncselekményeket szinte sorozatban elkövető románokról is egyre híresebb.

Forrás: kronika.ro
Feltöltő: kronika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
maraizoltan
Az olaszok most pont azt aratják, amit annak idején vetettek! Számolhattak azzal, hogy a tisztességes román vendégmunkások mellett, megjelennek majd a tipikus román cigányok is! És mint mindenhol, a számarányok egyértelműen a cigányok túlsúlyát jelzi. Azonban az, hogy az aránylag kemény olasz rendőri fellépés, a cigány kolóniák felszámolása érdekében, nem vezetett valami nagy eredményre (legalábbis ami az erőszakos cselekedeteket illeti), egyértelműen megmutatja, hogy ezek ellen NEM lehet úgy fellépni, hogy közben demokratikus elveket is szem előtt tartsanak! NEM lehet, mert nem működik! És aki mást állít, az vagy nem ismeri a helyzetet, vagy hülye, vagy pedig egyszerűen ebből a hazugságból él!
verestgeza
@nekemmondod: @maraizoltan: Egyébként amit nekemmondod írt, szerintem igaz, nem értem a szerkesztők cenzúráját. A helyzet az, hogy erőszakot, nem lehet erőszak nélkül felszámolni. Minden demokráciának a védelmi eszköze a kemény fellépés. Egyébként ahogy a cikkben az olasz tag is jelezte...az Európai Unió már csak egy nagy kupleráj.
Evikati
Rómában hasonló a helyzet. Igaz, hogy 2007-ben csak 7 napot töltöttünk el az olasz fővárosban, de nem ismertem rá. Fejkendős öregasszonynak öltözött román koldusokkal van tele a város. Csoportos cigány gyerekek garázdálkodnak a turisták által látogatott helyeken. Nagyon sok rendőr vigyázott ránk. Sokadszor jártam Rómában, de utoljára:-(
menasagh
@Evikati: Ez a liberális eszmék eredménye...
cenzzura
Na, lássuk most mi az ami cenzúrára való! Tehát, a roma közösség Olaszországban "dolgozó" "vendégmunkásai" a következő különbűzű iparágakban tevékenykednek:

1. Lopás
2. Rablás
3. Gyilkosság
4. Nemi erőszak
5. Prostitúció
6. Illegális kereskedelem
7. Csempészés (árú és ember)
8. Zsarolás
9. Koldulás

A dolog érdekessége az, hogy az olasz maffia típusú bűnszervezetek, vagy jelentéktelennek tartják (ami szerintem rendkívül nagy tévedés részükről) vagy pedig érdekszálak fűzik a roma bandákhoz. Ha mégsem, akkor szerintem a probléma megoldását majd pont az olasz maffia fogja nyújtani, és pedig az olasz kormány, nem hivatalos csatornán küldött felkérése során, ők fogják majd a romákat elintézni. Nyilván, ennek lesz majd ára is, de biztos, hogy még mindig jobb, mint amit most a helyzet jelent. Lassan, az olasz GDP-n kimutatható tényezőként fog megjelenni, a turizmus bevételi oldalán generálódó vesztesség, ami pont a román romáknak lehet majd a számlájára írni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.