Kirk kapitány kis híján lekési a startot, Spockot érzelmileg kompromittálják, Winona Ryder öreg. A tizenegyedik egész estés Star Trek mozit azok is élvezni fogják, akiknek Dr. Spockról, nem a vulkáni okostojás, hanem a csecsemőgondozás alapművének szerzője, az Enterprise-ról pedig nem az űrhajó, hanem a nyolcvanas évek kisteljesítményű számítógépe ugrik be. Kritika.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Lollipop
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lollipop
a star trek kritika kritikája :)
"Az alkotók ügyesen rövidre fogták, megtalálva az érzelmesség, és az akciók ideális egyensúlyát."

nem, szerintem nem találták meg ügyesen, hanem sajnos eltolódott az akciók irányába. persze ez ízlésfüggő is, én simán elvagyok órákig a moziban egy negyed másodperc akciójelenet nélkül is. még akkor is, ha sci-firől van szó.
de igazából nem is a romantikát hiányoltam, hanem a filozófiát.

ami viszont nagyon tetszett, az Spock kapitány volt, őt a Hősök rosszfiújaként (Sylar) is imádtam.
És amúgy meg így néz ki bilifrizura nélkül: :)
www.imdb.com/media/rm2698154496/nm0704270
Edy Andre
@pinky: elég szigorú vagy, nem biztos, hogy ekkora igényeket kell támasztani egy szimpla szórakoztató film esetében.

az egyetlen star trek mozi, amit láttam, a többit nem ismerem, de szerintem ez egy tökjó mozi. gondolom, nehéz filmes feladat, hogy egy ilyen nagy űreposz újabb és újabb egészestés mozijai kerek egészek legyenek abban az értelemben, hogy szórakoztassa a csak akciójeleneteket fogyasztó tömegeket, a star trek legelvetemültebb rajongóit, és a művészfilmeken szocializálódott bölcsészeket.

néhány napja láttam, tényleg igaz, hogy nagyon mély nyomot nem hagy az emberben, és 2 hónap múlva nem fogok semmire emlékezni, de miközben ott ültem a moziban, nagyon jól szórakoztam, és nem volt az az érzésem, hogy béna, slampos, unalmas sci-fit nézek.
Lollipop
@Peter: nem sorolom magamat a művészfilmeken szocializálódott bölcsészek közé, de az igaz, hogy én az olyan filmeket szeretem, amit nem csak nézni kell, hanem gondolkodni is. Persze, látványos volt, de kicsit azért unatkoztam. Spock és Kirk jellemábrázolása kicsit felvillanyozott, de elég kevés volt, hogy a sűrű csatajelenetek között ne kalandozzak el másfelé.
charlie
@Peter: csakhogy ez nem egy szimpla mozi, ez Star Trek...

Éppen ez az ,hogy ezzel a filmmel az egészet egy alternatív valóságba küldték át, így leszarva az eddigi majd 50 év Star Trek eseményeit, történéseit (a film korábban játszódik mint a legelső sorozat). Mert ahhoz nem volt merszük/tudásuk/bátorságuk, hogy Star Trek valódi világába nyúljanak bele.
Kjersti
@pinky: bizony hogy szexi Spock kapitány a borostájával!! :)

a hero c. sorozatban is játszott rosszfiút, de ott nem volt sem borostás sem szemüveges, viszont nagyon félelmetes...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.