Aki többször főzött már be élete során, pontosan tudja, hogy hiába a nagyi százéves receptje, sosem sikerül szezononként pontosan ugyanolyan lekvárokat előállítani. Túl sok olyan tényező van ugyanis, amely befolyásolja a kész termék ízét, minőségét. Éppen ezért érdemes mindabból, amit télire eltenni szánunk először egy próbafőzést végezni, egyrészről azért, hogy a szekrények mélyéről előkerüljenek a megfelelő eszközök, és ne akkor kelljen utánuk kutakodni, amikor már 15-20 kiló gyümölcs várakozik a befőzésre...

Forrás: borsa.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok