A" főállású" nagymamák legboldogabb napjai az iskolai szünet másnapján kezdődnek. Én talán jobban vártam az évzárót, mint unokáim. Megszűnnek a kötelességek, lazítunk, szórakozunk, csak mi hárman. Már hetekkel ezelőtt megterveztük a programokat. Ellátogatunk a Várba, múzeumokba, Városligetbe.

Forrás: tudtad.blog.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zia
@reallatas:
Nálunk működik a tolarencia, mindent megbeszélünk, és utána én döntök.........(persze ha tényleg így lenne, már régen nem lennénk együtt..)

menasagh
A döntés szintén egy vitatott téma.....valójában az dönt aki előre mondja ki az akaratot.....
Evikati
A tolerancia és a bizalom. Ezek nélkül nem megy, sem rövidtávon, sem egy életen át. Számomra a szeretetnek e két szó az alappillére. Türelmesnek lenni a másikkal szemben akkor is, ha beteg, ha nyűgös, ha hülyeségeket csinál, netán idősebb korában már kissé szenilis.

@reallatas: amit a néma fejbólintásról írtál, az nem is vicc. Az öreg is ezt tette, mikor a néni az ebédről beszélt neki. Mosolygott és némán bólintott:-)
reallatas
@zia: /ma, 14.03/ Mivel odatatted a zárjeles mondatot, már is csak humorosan mondom, ugye tudod jogi értelemben, hogy a döntés vagy az ítélet, melyik az erősebb. S ha tudod akkor nálunk én döntök, na de, melyik is az erősebb? No az a vége, miután már csak bólintásra van időm.
reallatas
@oldboy: /ma, 13.51/ Nálunk ez már flottabul megy, minden kérdés nélkül közli a teendőimet.
gondolkodo
@reallatas: A jó házasság titka az, amit leírtál. Maga a házasság pedig: szerződés olyan problémák közös megoldására, melyek házasság nélkül nem jöttek volna létre!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.