Tudják, nagyon kíváncsiak vagyunk, milyen lelkesedéssel nézik meg ezt a videó. Mert nekünk van egy olyan rossz érzésünk, hogy miközben Magyarországon egyre divatosabb, általánosabb vélekedés az, hogy az újságokban szereplő hírességek, celebek úgy önmagukban és munkásságukat tekintve egyaránt értéktelenek, lenézendők, mintha semmi mást nem szeretnének nézni valójában, csak őket. Vagy tévedünk? Ugye Halász Judit is érdekli Önöket?2009. június 21.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zia
Nem tudom ki, hogy van ezzel.....de remélem, sokan vagyunk akik szívesebben nézzük Halász Juditot, mint az érdektelen és értéktelen celebeket, akiket a média kényszerít ránk.

Lollipop
@zia: a média nem kényszerít, hanem éppen fordítva, a néző kényszeríti a médiát. :) inkább csak azon fanyaloghatunk, hogy hagyják kényszeríteni magukat.

Halász Judit pedig szerintem mindenki kedvence :)
nemzetnapszámos
Magam is kíváncsi vagyok, bár sajnos sejtem a választ... Beütöttem az imént a keresőbe Halász Judit nevét, 29 vele kapcsolatos cikket találtam. Ebből mindössze kettőhöz fűztek hozzászólást. Az egyik ez, a másik pedig az, amelyben a művésznő fogságba eséséről írtak !!! Már ez is önmagáért beszél... Ő nem celeb, ő egy olyan művész, aki generációkat "tanít" igazi értékekre. A három unokám ugyanazokon a dalokon cseperedik, mint annak idején az anyukájuk és a nagynénjük /aki ma, 23 évesen is fantasztikusan kötődik ezekhez a dalokhoz /. Ezt adja/adta Halász Judit még számtalan embernek. A közérdeklődés alakukása manapság szégyenletes. A nézettség és haszonszerzés érdekében a média meg hűségesen szolgálja, sőt táplálja a botrányokra, közönségességre, sekélyességre éhes közönségét... az értéket elfelejtik közvetíteni, az arra vágyóknak maguknak kell megkeresniük. Pedig talán "észrevétlenül" így is lehetne "nevelni" !! Szomorú, hogy nem is próbálnak élni ezzel a lehetőséggel..
nemzetnapszámos
Nos, kedves "Kérdésfeltevő", íme a válasz a kérdésre.....ennyi idő alatt mindössze hármunkat "érintett meg" a téma!! érdemes végiggörgetni a címeket, és megfigyelni, hogy milyen témájú cikkekhez született a legtöbb hozzászólás... Tanulságos és elszomorító a helyzetkép!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.