A világ legromantikusabb helyei között Velencét és Párizst szokás emlegetni, de most hagyjuk a nemzetközt egy pillantra, és nézzük meg, melyek a legromantikusabb helyek itthon. Minden ilyen lista szubjektív, de ez különösen - mindenesetre ha nekem van időm egy kicsit barangolni az országban a párommal, mi az alábbi helyeket keressük fel legszívesebben. Ön nyilván ettől teljesen eltérő saját listával rendelkezik, tegye ön is közzé, hol szeret a leginkább romantikázni!

Forrás: velvet.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rodeokutya
Tényleg ezeket a helyeket jelöltem volna meg én is.Mindamellett, hogy magyarországon nagyon sok gyönyörű hely van!Az északi középhegység is lenyűgöző.
siretn
Pécshez még kiemeltem volna a Mecseket (Égervölgy, Tubes-kilátó, stb.) és a Malomvölgyi tavat.
MaxGraf
Nekem személyesen a Szentendrei sziget,Kisoroszi.De igazán nagyon sok gyönyörü tája van Magyarországnak.Nehéz a választás.
gondolkodo
Egyszemélyileg nekem -és talán másnak sem- egyetlen hely sem lehet romantikus. Egyedül romantikázni elég cikis. Ahhoz legalább két személy kell, nem is mindegy, ki a másik.
Hozzám nagyon kötődik a Cuha- és a Szalajka patakok völgye.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.