Németország után Jordánia is betiltotta a RedBull importját. Csak remélni tudjuk, hogy minden épeszű hivatal ezt teszi. A magyar ÁNTSZ, amely ártalmatlan vitaminok betiltásával foglalkozik, nem nyilatkozott a dologról, de érdemes megnéznünk, mit mondtak más országok szakértői.

Forrás: natursziget.com
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiwi
"A kokain a legkevésbé ártalmas összetevő a RedBull és a többi hasonló energiaitalnak nevezett szemétben. A gyakorlatilag cukorból és vízből kevert italba olyan összetevőket kevernek, amelyek megzavarják a sejtek anyagcseréjét, és miközben a cukorbetegség felé lendítik a fogyasztóját, a keringési rendszerét terhelik túl."
gondolkodo
Szerintem a legnagyobb baj az, hogy addiktív, tehát függőséget okoz! Már ez miatt le kéne vetetni a polcokról, akkor megszűnik a többi káros hatása is.
Haladunk a fogyasztói társadalom felé, amiben a csomagolás fontosbb, mint a tartalom, Magyarország lassan szemétlerakóvá válik, itt minden szemetet el lehet adni, csak olcsó legyen! Gondolok a rovarirtós zöldpaprikára, gyümölcsre, ami már bizonyított.
Kölön mércével mérik a magyar és a külföldi szemét minőségét, pedig a mérgező az mérgező, az egészségtelen az káros, lett légyen rajta bármi címer is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.