A kézírásunkban gyakran érdekes, új alakot öltenek a betűk, amelyek nemegyszer szimbolikus értelmet hordoznak. Számos esetben előfordul, hogy a különböző betűmódosulások számokat jelenítenek meg.

Forrás: ezoterikus.hu
Feltöltő: balage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gondolkodo
Nem vitatom, kézírásból sok-sok következtetés levonható. Nem hívják viszont fel a figyelmet, hogy ez csak egybizonyos kultúrkörre igaz!
Mire gondolok? Ha valaki "anyanyelvi" szinten ír/olvas/beszél idegen nyelvet, a más-más nyelven írott képből más-más olvasható ki.
Extrém példa? -van! Például az elég népes magyarországi görög csoport, a kettős-nyelvű és latin/quadratikus-, vagy latin/cirilbetűs írást használó emberek. Ma már nem ritka az országban az sem, ha valaki a latin/arab betűs írást is egyformán jól használja. (Azt már meg sem említem, hogy a quadratikus írásban {ld.: héber betűk használata} nincs külön jel a számok írására.)
Összegezve: lehet benne valami, ám mivel nem általános érvényű, a magyarázás szubjektív, csak fenntartással fogadom. Az méginkább indokolja fenntartásom, hogy manapság a grafológia művelése is divat lett, sajnos ezért sok az alulképzett, vagy konjuktúra-lovag kókler.
Tehát az én szememmel nézve: "van benne valami". Ez a valami sokkal több igazságot tartalmaz, mint a kártyából-, vagy tündérvízből jóslás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.