Egy magyar blogger fiú tervei szerint július 30-án önszántából, de nem önkezűleg távozik az élők sorából. Az Életem utolsó két hete című napló egy mozgásképtelen fiatalember gondolatai tárja a világ elé, mielőtt egy barátja segítségével végleg búcsút mondana földi életének.

Forrás: nana.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ariel
- Ha ennyire megakar halni, akkor kérje meg rá a barátját. A törvényesen elfogadott eutanázia többet ártana az emberiségnek mint használna!! ...
- Számomra kicsit sem meglepő, hogy ebben az elanyagiasított világban, ahol minden felett /emberélet, becsület, etika, stb./ a pénz, az anyagi haszonszerzés dominál, milyen trükköket vetnek be az "üzletet üzemeltetni szándékozók", hogy egyrészt a köztudatba behozzák az eutanázia fogalmát, az emberekkel elfogadtassák, majd törvényre emeljék.
Utánna pedig iparszerűen, a törvényt és tisztességet kijátszva csillagászati profitra tegyenek szert, akár az emberi szervek kereskedésének lehetőségével is!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.