A korábbi vélekedést, miszerint a német konyha híresen rossz volna, az utóbbi évtizedek tapasztalatai alapján gyorsan el is felejthetjük. Inkább érezhetjük változatosan táplálónak, a húsimádókat kényeztetőnek, kissé téliesnek, de ízekben, illatokban és finomságokban gazdagnak. Hiszen ki ne harapna bele most azonnal egy müncheni fánkba, választaná ebédre a kiadós Eisbeint, az egyik legjellemzőbb német fogásnak tartott sertéscsülköt, vagy a kétféle sajtból készült thüringiai levest magvas kenyérrel?
Forrás:
travelline.hu
RSS tartalom,
A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Új hozzászólás