Nőknek és férfiaknak egyaránt nehézséget okoz a mai világban megtalálni és betölteni a nemi szerepüket, mert ennek határai elmosódtak és nagy az átjárhatóság. Míg a hölgyek szeretnének ízig-vérig nők lenni, a férfiak pedig tetőtől talpig pasik, azt látjuk, a folyamatok az ellenkező irányba haladnak, és valljuk be, kevesen vannak, akik jól érzik magukat ebben a nemi identitáskáoszban.

Forrás: ideal.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zia
Tudta?
2009. január 1-től az extrém nemi jellegzetességek (pl. szado-mazo) már nem tartoznak a szexuális betegségek körébe.

A fene tudja, szerintem akkor is beteg aki ezt műveli..........

Látszik is, sorban megfulladnak, kedves kis játékaik közben......
Evikati
Ez az egész cikk megtévesztő és a normális beállítottságú embereket is próbálja más irányba "terelni." Igaz, hogy nem olvastam végig, de az a véleményem, hogy túl sokat foglalkoznak ma ezekkel a hülyeségekkel. Ha egy ember normális (minden tekintetben) nem szeretne más lenni, megfelelni ilyen-olyan divatos elvárásoknak. A pszichológusoknak nem lenne munkája, ha nem találgatnának ki ehhez hasonló "okos" dolgokat. A szex normális esetben magánügy, mindenki úgy és akkor csinálja, ahogy neki jó. Betegség esetén pedig ott vannak a szakemberek, akik segítenek.
ember
@Evikati: Arra megy ki a játék, hogy minden tipusú szex normális.
Evikati
@sisak: hát így gondolom én is.
Ahány ház, annyi szokás. Ez a mondás vonatkozik mindenre, a szexre is de miért kell ezt ily módon publikálni, megzavarni a fiatalok identitását.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.