Ősidők óta vágyik az ember arra, hogy megismerje a jövőt. Az ókoriak hitték, hogy az istenek jelek útján üzennek és tárják fel a várható eseményeket. A legegyszerűbb jóslási mód a különféle jelek (a füst alakja, a felhők formája, a tűz lángja, a madarak vonulása, a Hold, a csillagok mozgásának) megfigyelése és összevetése volt.

Forrás: Nana
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gondolkodo
Bizony, volt olyan ókori, feljegyzett jóslat, ami be is következett!
"Ha átléped a Rubikont, nagy birodalom fog megdőlni!" Megdőlt. Annyi szépséghibával, hogy nem a "másik". A többi stimmelt.
Kártyák, kávézacc, TÜNDÉRVÍZ. Ma már mindenből lehet jósolni, ha hajlandó vagy rá áldozni, van pénzed a telefon-számlára. Önjelölt mesterek és hívő balekok. Jó párosítás!

Mellesleg látom hasznát is a jóslásoknak, ugyanis, ha tetsző dolgot jósolnak meg, a jósoltató minden erejét latba veti, hogy beteljesüljék a jóslat!

Biztosatcsak az "Itt a piros, hol a piros"-sal lahat jósolni, ugyanis előre megmondható: nem Te fogysz nyerni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.