Budapest — Még az ág is húzza Bajor Imrét (52)! Nem elég, hogy a humorista milliókat bukott a balesetén, most még az étterme is befuccsolt.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Stein
Tudom, mondta Lopez Rodriguez

Tudjátok, valahogy nem szakad meg a szívem sem Gálvölgyiért, sem más HetiHetes humor nagyágyúja színészért, ha kicsit mellőzötté válnak a jövőben. A humor mindig ellenzéki.
zia
Találtam a fiókban egy lyukas kétfillérest, azt szívesen felajánlom kicsihuszárnak.........
furfang
Majd a haverok segítségére sietnek úgy mint eddig. Nem félek attól, hogy éhenkórász lesz. Aki a heti hetest megjárta, az sok jó barátra tett szert, jó sok pénzért fröcsögtek kalákában. Egy esetleges választási bukás után pedig ugyancsak rá kell kapcsolni a jól bejáratott néphülyítésre! Van perspektíva a kipróbált " tehetségeknek" !
Hoppare
Ez ilyen... néha belebukik az ember egy-egy vállalkozásba. Néha nagyot kaszál... De legalább mer vállalkozni, mer kockáztatni. Én becsülöm őt! Ti mertek? :)
oldboy
@Hoppare: ahogy mondod. merni kell vállalkozni.
lehet,hogy jobban járt volna Bajor ha csak a pénzét,adta volna a vállalkozáshoz.
a nevét nem.
Hoppare
@oldboy: De a neve volt maga a vállalkozás. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.