Több százezer forintot csalt ki ismerőseitől Geronazzo Mária – értesült a Bors. – A nagy szájú nő a fodrászát és egy ruhákkal foglalkozó asszonyt is megrövidített. A károsultak nem fordulnak rendőrséghez, bíznak benne, hogy cikkünk megjelenése után Geronazzo hajlandó lesz fizetni. Mária tagadja a vádakat.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vera1944
Akkor mégsem olyan gazdag az angol barát? Vagy semmi sem elég. Szörnyü ez a nő, megláttam a képen, elvan rontva a napom.
gondolkodo
Férfi szemmel nézve: a fodrászra nem sokat kellett költenie!
szöszmösz
Nem szimpatikus, ha valaki a szájából segget csinál.
mizo
"szöszmösz"
EZ NEM SEGG HANEM ,HANEM, ERRE NINCS SZÓ VAGY KIFEJEZÉS A MAGYAR NYELVBEN!!!!!!!!!
Ez egyszerűen borzalmas Agynak kicsi szájnak meg túl nagy,
szöszmösz
A magyar nyelv pedig páratlanul gadag, szókincsünk árnyalatokban bővelkedik. Nem egészen ide tartozó, de mindig tiltakoztam a teszt kérdések ellen, valamint a nyelvvizsgák javításának sztenderdjei ellen. Gondold végig pl. az esik az eső, hány szinonimát találsz? /pl zuhog, szakad, szemerkél, csepeg, szitál, stb. Miből gondolja valaki, hogy az adott szitura csak egy jó válasz adható.
Geronazzora nem találok megközelítően kifejezőt. És ne érts félre, nem azért bántom amiről nem tehet, hanem azért amiről igen.
@mizo:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.